,,,na mój nos zaczną się od jutra wzrosty na Rovese...moze powolne,ale na wyższych obrotach...wydaje mi się i tak czuję,że możemy osiągnąć spokojnie 3 zł w bardzo krótkim czsie....taka jest moja teoria poparta obserwacją kursu i braku ruchów wokół spółki....ta cisza jest zastanawiająca....
...ja systematycznie dokupuję...albo rybki albo akwarium.Miałem złośc na głównego za tą zagrywkę poniżej pasa ale co tam nie ma się co odwracać jak mogą niebawem napełnić moją sakiewkę..pozdrawiam i dalej obstawiam zarobek w krótkim czasie a i obstawiam,że nibawem puszczą jakąś informacje na duży plus....ta cisza jest lekarstwem dla przyszłych i to nie małych wzrostów....
,,moim zdaniem pozytywnie.Wiadomo było,że i tak dojdzie do emisji a ta propozycja przynajmniej jest bardziej klarowna.W przyszłości będą z tej firmy zyski.Ważne,że wreszcie biorą się do roboty i czyszczą firmę z nierobów.Warunek powodzenia całej tej gierki to obowiązkowy obrót na akcjach.To co teraz widzimy z obrotami to pusty śmiech/warzywniak/.Będzie obrót będzie kasa .Jeszcze jedno,właściciel widzę,że zaczyna walczyć o poprawę swojego wizerunku biznesowego.Potrwa to bardzo długo a czy wróci jakikolwiek sentyment biznesowy do głównego to już jego polityka.Podsumowujac -na mój nos szykują się wzrosty o czym już piszę od paru dni.Pozdrawiam.
Oj!! naiwni, naiwni.
A wykres kursu tego śmiecia to gips.
Od czasu przejęcia Opoczna to tylko totalny zjazd .
Nos już starty do kości.
Ale nadzieją matką g....
czy byłoby możliwe aby w tym momencie jakas inna firma z branzy materiałów budowlanych , nowe mieszkania , remonty straych pozyskała z rynku około 500 000 000 zł, a jeżeli tak to w jakiej cenie, kazdy może sobie sam udzielic odpowiedzi
kwota jest ogromna a rynek mieszkań dołuje,
zobaczymy możliwe że po emisji to i 1 zł będzie drogo ale cóż narazie widzę wieksze ryzyko spadku niz wzrostu ( oprócz spekujacyjnych podbitek)