• ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~chytry [46.204.40.*]
    ,,,na mój nos zaczną się od jutra wzrosty na Rovese...moze powolne,ale na wyższych obrotach...wydaje mi się i tak czuję,że możemy osiągnąć spokojnie 3 zł w bardzo krótkim czsie....taka jest moja teoria poparta obserwacją kursu i braku ruchów wokół spółki....ta cisza jest zastanawiająca....
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~grifa [90.156.50.*]
    Przejecie firm bedzie bez emisji akcji tak podejrzewam.
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~chytry [178.180.247.*]
    ...ja systematycznie dokupuję...albo rybki albo akwarium.Miałem złośc na głównego za tą zagrywkę poniżej pasa ale co tam nie ma się co odwracać jak mogą niebawem napełnić moją sakiewkę..pozdrawiam i dalej obstawiam zarobek w krótkim czasie a i obstawiam,że nibawem puszczą jakąś informacje na duży plus....ta cisza jest lekarstwem dla przyszłych i to nie małych wzrostów....
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~chytry [79.185.95.*]
    ..radzę kupowac,na mój nos coś dobrego wreszcie się kroi..
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~max [195.137.161.*]
    Nie ma emisji, więc nie rozumiem dlaczego kurs nie wraca w okolice 3,50 zł.
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    1. Bo glowny pokazal, ze ma nas w d.

2. Glowny pokazal, ze nie ma etyki biznesowej

3. Pomyslow na rozwoj brak
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~stancioo [195.116.168.*]
    I co powiecie na te nowe wiadomości?? Jak to wpłynie na kurs??
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~chytry [83.5.193.*]
    ,,moim zdaniem pozytywnie.Wiadomo było,że i tak dojdzie do emisji a ta propozycja przynajmniej jest bardziej klarowna.W przyszłości będą z tej firmy zyski.Ważne,że wreszcie biorą się do roboty i czyszczą firmę z nierobów.Warunek powodzenia całej tej gierki to obowiązkowy obrót na akcjach.To co teraz widzimy z obrotami to pusty śmiech/warzywniak/.Będzie obrót będzie kasa .Jeszcze jedno,właściciel widzę,że zaczyna walczyć o poprawę swojego wizerunku biznesowego.Potrwa to bardzo długo a czy wróci jakikolwiek sentyment biznesowy do głównego to już jego polityka.Podsumowujac -na mój nos szykują się wzrosty o czym już piszę od paru dni.Pozdrawiam.
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~Polak [193.164.127.*]
    Oj!! naiwni, naiwni.
    A wykres kursu tego śmiecia to gips.
    Od czasu przejęcia Opoczna to tylko totalny zjazd .
    Nos już starty do kości.
    Ale nadzieją matką g....
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~chytry [83.5.193.*]
    ....każdy ma swoje widzimisię...popiszemy ok piątku,zobaczymy jak się sprawy mają..
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~jerry [79.184.94.*]
    czy byłoby możliwe aby w tym momencie jakas inna firma z branzy materiałów budowlanych , nowe mieszkania , remonty straych pozyskała z rynku około 500 000 000 zł, a jeżeli tak to w jakiej cenie, kazdy może sobie sam udzielic odpowiedzi
    kwota jest ogromna a rynek mieszkań dołuje,
    zobaczymy możliwe że po emisji to i 1 zł będzie drogo ale cóż narazie widzę wieksze ryzyko spadku niz wzrostu ( oprócz spekujacyjnych podbitek)
  • Re: ,,coś pachnie wzrostami... Autor: ~chyty [80.239.242.*]
    ...jednak idziemy do przodu..to nie koniec...
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.