• Rozwój firm- Inkubatory Technologiczne Autor: markiz_it [212.182.114.*]
    Pojawiają się informacje o trudnych początkach firm, dlatego warto korzystać z tych, którzy chcą pomóc.
    Jedną z takich instytucji jest Inkubator Technologiczny w Lublinie. Jeżeli posiadasz firmę innowacyjną, wykorzystującą nowe technologie skorzystaj z oferty inkubacji. www.inkubator.lublin.pl
  • Re: Rozwój firm- Inkubatory Technologiczne Autor: ~marcel [212.96.244.*]
    Pojawiło się ciekawsze rozwiązanie, mianowicie - American International Corporation
    Działa to na podobnych zasadach, ale tutaj nie ma vatu, nie ma również zusu - tak przynajmniej piszą. Nie biorą również kasy od firmy jeśli ta nie zarabia. Z tego co wiem, to AIP niezależnie od zarobków pobierane jest 250 zł netto. Czy tak? AIC nie ma również ograniczeń wiekowych....
  • Re: Rozwój firm- Inkubatory Technologiczne Autor: ~magnus [212.96.244.*]
    Myślę, że lepiej postawić na American International Corporation. Z tego co czytałem to działają na takie samej zasadzie jak inkubatory, ale koszty są znacznie niższe. Nie ma vatu, nie ma również składek zus. Czytałem, że nie mają również stałych opłat, które w aip są. W końcu powstała jakaś dobra alternatywa!
  • Re: Rozwój firm- Inkubatory Technologiczne Autor: ~magnus [212.96.244.*]
    Zabranie firmy z Polski było dobrym pomysłem - znowu od 2014 będą wyższe składki ZUS. Masakra. Polska jest jedyna w swoim rodzaju - największy kryzys od lat, największa liczba upadków, a rząd wprowadza kolejne podwyżki kosztów dla przedsiębiorców! Brawo Polsko, tylko tak dalej!