• to powinno wam dac do myślenia Autor: ~jarzabek [83.7.131.*]
    http://newconnect-analizy.blogspot.com/2012/08/ktore-spoki-zasila-segment-super-high.html
  • Re: to powinno wam dac do myślenia Autor: ~ble [164.127.85.*]
    hehe wiem kolego że chciałbyś taniej ale toseneda :) było brać jak byly po 3 grosze teraz możesz za 5 groni kupić. wiesz to też jest dobra cena :) nie tak fajna jak 3 ale też dobra i zarobisz krocie... nie musisz naganiać na spadki :)
    a o tym to my doskonale wiemy wszyscy, dodam że całe newconnect powinno być w tym segmencie
  • Re: to powinno wam dac do myślenia Autor: ~jarzabek [83.29.248.*]
    nie podałem tego linka dla głupich, tylko dla myślących.
  • Re: to powinno wam dac do myślenia Autor: ~andrzej [80.94.100.*]
    Moim zdaniem to czy zjedziemy na 3gr, czy nie, bedzie zalezec od najblizszego raportu.

Jak bedzie taki jak poprzednie, to zjad w kierunku 3gr, a nawet 2gr jest nieunikniony.
    bez względu na to, spółka znajdzie się na liście wysokiego ryzyka i wskoczy na 2 fixy
  • Re: to powinno wam dac do myślenia Autor: ~ble [46.113.113.*]
    czytać nie umiesz jarząbek? czytaj dobrze co jest na tej stronie... próbujesz nas tu dołować a nawet nie przeczytałeś tego co nam próbujesz serwować. ośmieszasz się tylko :/
  • Re: to powinno wam dac do myślenia Autor: ~ble [46.113.113.*]
    jarząbek, z tego linka wynika jedno. że HotBlok staje na nogi! czemu?
    zastanów się. HB jest spółką ktora trzy dni temu była po 2 grosze sprzedawana a teraz mamy skubanie 5 groszy, z tego linku twojego wynika jasno - HB nie będzie pdb. na "czarnej liście" czyli nie jest syfiastą spółką bankrutem. skoro tak to tylko potwierdza się to co niektórzy snują przypuszczenia 17 groszy mamy w kieszeni do końca sierpnia.
    aha i nie męcz już, nie dostaniesz taniej niż za 5 groszy , było brać jak były tanio!!! :P wiem że to boli bo fajnie jest zarabiać z rozmachem
    tak, jasne. ;-)
    2 fixy już we wrześniu
  • Re: to powinno wam dac do myślenia Autor: ~ble [164.126.196.*]
    no stary, ja wiem że chciałeś dobrze (dla siebie) ale dzięki ci przyjacielu że popierasz prawdę :)

masz rację, z tym linkiem trafiłeś, tak jak mówię, HB jest społką wysoce zaniżoną i ta cena to jeszcze darmocha, gdybym miał więcej kasy to postawiłbym wszystko na nią, bo tak tanio nigdy nie dostaniesz żadnej spólki chcącej, dobrze prosperującej i nawet przez analityków wynienianej jako stającej na nogi (wywinęła się spod czarnej listy) :)
    zobaczysz info w piątek to zmienisz zdanie kolego :)
  • Re: to powinno wam dac do myślenia Autor: ~ble [164.126.196.*]
    a w ramach uściślenia żebyś nie gadał że ci coś wkręcam to zacytuję fragment tego twojego artykułu którego nie doczytałeś jak szukałeś haka na HB:

"Wydaje się, że tym razem unikną „zesłania” spółki: Hotblok, Wealth Bay, Mobile Partner, Fon Ecology, Wierzyciel, Doradcy 24, Luxima."

zesłania oznacza wy tym przypadku trafienia na czarną listę ;)
  • Re: to powinno wam dac do myślenia Autor: ~BLE [164.126.196.*]
    a tak jeszcze szperając po tym serwisie który zalinkowałeś jarząbek to może jeszcze jeden ciekawy cytat:
    "Zimny luty spowodował wstrzymanie produkcji oraz spedycji wyrobów. Okres ten został poświęcony na przygotowanie linii produkcyjnych, a także próbną przemysłową produkcję nowego systemu dla budownictwa energooszczędnego - Hotblok 35, Spółka planuje produkować ok. 100 tys. bloczków w tym systemie miesięcznie.

Zarząd Hotblok jest zdania, że poczynione kroki pomogą zapewnić Spółce odpowiedni poziom produkcji i dywersyfikację produkcji."

ile wy tam szacowaliście produkcji? bo nie pamiętam... przeliczcie sobie niech bloczek będzie po 10 zł :)

kwestia czasu jak będą pracować pełną parą

KTO TERAZ ZAINWESTUJE WYCIĄGNIE ZA KILKA MIESIĘCY MAJĄTEK.
  • Re: to powinno wam dac do myślenia Autor: ~andrzej [80.94.100.*]
    Wszystko Panowie sie wyjasni po publikacji najblizszego raportu.

Jak bedzie obiecujacy to mamy szanse pojsc do gory. Jak nie, to niestety zjazd w kierunku 1gr.

• Re: to powinno wam dac do myślenia Autor: ~BLE [164.126.212.*]
    AHA CZYLI ILE SPADNIE UUU AŻ ,CZEKAJ 4 , 3, 2 OOO NIEŹLE,
    MYŚLĘ ŻE JAK BĘDĄ ZŁE DANE TO BĘDZIE STAŁO TAK JAK TERAZ
[x]
CARLSON -0,38% 2,59 2026-01-05 11:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.