hehe wiem kolego że chciałbyś taniej ale toseneda :) było brać jak byly po 3 grosze teraz możesz za 5 groni kupić. wiesz to też jest dobra cena :) nie tak fajna jak 3 ale też dobra i zarobisz krocie... nie musisz naganiać na spadki :)
a o tym to my doskonale wiemy wszyscy, dodam że całe newconnect powinno być w tym segmencie
czytać nie umiesz jarząbek? czytaj dobrze co jest na tej stronie... próbujesz nas tu dołować a nawet nie przeczytałeś tego co nam próbujesz serwować. ośmieszasz się tylko :/
jarząbek, z tego linka wynika jedno. że HotBlok staje na nogi! czemu?
zastanów się. HB jest spółką ktora trzy dni temu była po 2 grosze sprzedawana a teraz mamy skubanie 5 groszy, z tego linku twojego wynika jasno - HB nie będzie pdb. na "czarnej liście" czyli nie jest syfiastą spółką bankrutem. skoro tak to tylko potwierdza się to co niektórzy snują przypuszczenia 17 groszy mamy w kieszeni do końca sierpnia.
aha i nie męcz już, nie dostaniesz taniej niż za 5 groszy , było brać jak były tanio!!! :P wiem że to boli bo fajnie jest zarabiać z rozmachem
no stary, ja wiem że chciałeś dobrze (dla siebie) ale dzięki ci przyjacielu że popierasz prawdę :)
masz rację, z tym linkiem trafiłeś, tak jak mówię, HB jest społką wysoce zaniżoną i ta cena to jeszcze darmocha, gdybym miał więcej kasy to postawiłbym wszystko na nią, bo tak tanio nigdy nie dostaniesz żadnej spólki chcącej, dobrze prosperującej i nawet przez analityków wynienianej jako stającej na nogi (wywinęła się spod czarnej listy) :)
zobaczysz info w piątek to zmienisz zdanie kolego :)
a tak jeszcze szperając po tym serwisie który zalinkowałeś jarząbek to może jeszcze jeden ciekawy cytat:
"Zimny luty spowodował wstrzymanie produkcji oraz spedycji wyrobów. Okres ten został poświęcony na przygotowanie linii produkcyjnych, a także próbną przemysłową produkcję nowego systemu dla budownictwa energooszczędnego - Hotblok 35, Spółka planuje produkować ok. 100 tys. bloczków w tym systemie miesięcznie.
Zarząd Hotblok jest zdania, że poczynione kroki pomogą zapewnić Spółce odpowiedni poziom produkcji i dywersyfikację produkcji."
ile wy tam szacowaliście produkcji? bo nie pamiętam... przeliczcie sobie niech bloczek będzie po 10 zł :)
kwestia czasu jak będą pracować pełną parą
KTO TERAZ ZAINWESTUJE WYCIĄGNIE ZA KILKA MIESIĘCY MAJĄTEK.