• No i co? Autor: ~do ani [91.231.24.*]
    Aniu facecie no i gdzie twoje 2zł. Zaraz będzie 2gr.
  • Re: No i co? Autor: ~ania [89.231.157.*]
    Dlaczego twierdzisz że jestem facetem?Nie rozumiem?Korekta jest potrzebna - zobacz jakie są obroty.Wczoraj o 11 poszło ponad 100 tys sztuk a dzisiaj zaledwie 40 tys
  • Re: No i co? Autor: yushan [213.241.94.*]
    Ja pi**, ale się wystraszyłem o.O
  • Re: No i co? Autor: ~yogi [156.17.6.*]
    udało mi się przewidzieć scenariusz...teraz to może być łapanie gorącego spadającego noża z uwagi na specyfikę handlu na 2fix ale zawsze można kupić inny szajs jak np.Plocolorit(on dopiero będzie startował)
  • Re: No i co? Autor: ~do Ani [37.47.174.*]
    IP cie sie zmienia chyba

ile jest tych Ań?
  • Re: No i co? Autor: ~do ani [91.231.24.*]
    Wiesz dlaczego jesteś facetem. Bo któregoś dnia z tego samego ip co twoje pisał tomek :-).
    A co do twoich 50gr to sprzedawaj póki jeszcze są frajerzy chętni kupować tego śmiecia.
    zmienia nie zmienia to jest ważne?Zobacz niby twierdzisz że ma być po groszu zobacz co się stało o 11 Ktoś wypłoszył leszczy i wyzbierał wszystko po 0,35 Co do joty - dlaczego?> Spróbuj to sensownie wytłumaczyć?Ja myślę że o 15 będzie i tak bliżej 0,50
    0,50 tak ale za pakiet dwuakcyjny
  • Re: No i co? Autor: ~ramzes [46.169.118.*]
    Ania to gej.
    Jeśli mogę coś poradzić nie mającym doświadczenia na giełdzie i czytającym fora, uważajcie na takich osobników jak "ania" , gołym okiem widać, że nagania, a sposób i styl jego pisania potwierdza jedynie, że jest świetnym "antywskaźnikiem".

Co do samej spółki, to wydaje się, że upadłość jest nieunikniona lecz wskazana, gdyż po niej może być udana restrukturyzacja z jakimś inwestorem, ale tego nie wie nikt, tylko "grubasy". Po takim wzroście spadek kursu jest nieuchronny, pytanie, czy jest on korekcyjny czy to ruch powrotny w kierunku minimów. Szanse 50/50 myślę, że będzie ostra walka na kursie,a kto wygra ? na pewno nie drobny.niestety...
  • Re: No i co? Autor: ~wilbo [37.47.174.*]
    jedyne sensowne wytłumaczenie, jakie mi do głowy przychodzi, to takie, że mamy tu do czynienia z ekscentrycznym milionerem, który prowadzi działalność stricte charytatywną

pozbierał wszystko powyżej 35, a będzie oddawał po ok 20

i tak aż do bólu, aż się wyczyści z kasy, a nam napcha kieszenie

:) :) :)

pozdr
    Mądralo to wytłumacz dlaczego ktoś wszystko łyknął po 0,35
    ja Ci wytłumaczę po pierwsze zawsze znajdą się łapacze spadającego noża(siekiery)-tak łapano kurs na Intakusie od poziomu 0,85zł(dziś 0,14) a na forum wszyscy piali o 2 zł,po drugie ta ilość którą zgarnęła "niewidzialna ręka rynku" to małe pieniądze nie mające jak widzisz żadnego wpływu na kurs....
  • Re: No i co? Autor: ~rp [213.158.216.*]
    Aniu nie gadaj z ciemniakami
[x]
WILBO 0,00% 0,24 2017-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.