Dlaczego twierdzisz że jestem facetem?Nie rozumiem?Korekta jest potrzebna - zobacz jakie są obroty.Wczoraj o 11 poszło ponad 100 tys sztuk a dzisiaj zaledwie 40 tys
udało mi się przewidzieć scenariusz...teraz to może być łapanie gorącego spadającego noża z uwagi na specyfikę handlu na 2fix ale zawsze można kupić inny szajs jak np.Plocolorit(on dopiero będzie startował)
Wiesz dlaczego jesteś facetem. Bo któregoś dnia z tego samego ip co twoje pisał tomek :-).
A co do twoich 50gr to sprzedawaj póki jeszcze są frajerzy chętni kupować tego śmiecia.
zmienia nie zmienia to jest ważne?Zobacz niby twierdzisz że ma być po groszu zobacz co się stało o 11 Ktoś wypłoszył leszczy i wyzbierał wszystko po 0,35 Co do joty - dlaczego?> Spróbuj to sensownie wytłumaczyć?Ja myślę że o 15 będzie i tak bliżej 0,50
Ania to gej.
Jeśli mogę coś poradzić nie mającym doświadczenia na giełdzie i czytającym fora, uważajcie na takich osobników jak "ania" , gołym okiem widać, że nagania, a sposób i styl jego pisania potwierdza jedynie, że jest świetnym "antywskaźnikiem".
Co do samej spółki, to wydaje się, że upadłość jest nieunikniona lecz wskazana, gdyż po niej może być udana restrukturyzacja z jakimś inwestorem, ale tego nie wie nikt, tylko "grubasy". Po takim wzroście spadek kursu jest nieuchronny, pytanie, czy jest on korekcyjny czy to ruch powrotny w kierunku minimów. Szanse 50/50 myślę, że będzie ostra walka na kursie,a kto wygra ? na pewno nie drobny.niestety...
jedyne sensowne wytłumaczenie, jakie mi do głowy przychodzi, to takie, że mamy tu do czynienia z ekscentrycznym milionerem, który prowadzi działalność stricte charytatywną
pozbierał wszystko powyżej 35, a będzie oddawał po ok 20
i tak aż do bólu, aż się wyczyści z kasy, a nam napcha kieszenie
ja Ci wytłumaczę po pierwsze zawsze znajdą się łapacze spadającego noża(siekiery)-tak łapano kurs na Intakusie od poziomu 0,85zł(dziś 0,14) a na forum wszyscy piali o 2 zł,po drugie ta ilość którą zgarnęła "niewidzialna ręka rynku" to małe pieniądze nie mające jak widzisz żadnego wpływu na kurs....