Patrzę na wykres roczny Skotana + 200%, hmm. porażka, chyba twoja jak sprzedałeś ze stratą, a sam się do tego przyznałeś, dawco kapitału, teraz ja obracam twoją kasą halllo ! Jesteś żałosny i tyle.
może ktoś mi wytłumaczyć bo oglądam tego skotana i nie mogę go zrozumieć niczym się zajmuje cały czas gdyba ze cos tam otwiera a rosnie i spada i to juz trwa kilka lat to co ta spółka zarabia tylko na gdybaniu ?
a co tu tłumaczyć ? ładuj się za wsie dziengi i nie patrz co robi tylko patrz jak rośnie na górce sprzedaj , na dołku kup i ciesz się z życia a co skotan robi ? dawniej garbował skóry inwestorom a teraz pozyskuje kasę z unii na projekty które nikomu się nie śniły i na fali tych projktów będzie rósł do iluś tam , nikt nie wie do ilu . ot i cała tajemnica
- scheda okrągłego stołu i straży przybocznej (akt. zmianę sprawuje po-tusk i nie ma to znaczenia, bo wszyscy są równi) / w sumie reformy, cywilizacja - magnaci kc "r&k" bez prawa do pierwszej nocy nie pożerają już dziewic (smok wawelski nie żyje)