• Oplaca sie teraz kupowac?? bo mozna Autor: ~trader1991 [95.40.142.*]
    prosze o opinie
  • Re: Oplaca sie teraz kupowac?? bo mozna Autor: ~ania [89.231.157.*]
    kupić można ale czy kupisz.Kupienie już powoli graniczy z cudem O 15 poniżej 0,45 już nie kupisz
  • przed zejsciem z GPW pewnie ze kupowac ktos zgasisc swiatlo na bankrucie Autor: ~as [82.115.65.*]
    w likwidacji hahah
  • Re: Oplaca sie teraz kupowac?? bo mozna Autor: ~ania [89.231.157.*]
    panie as spokojnie Zazdrość zdziera bo nie kupiło się wcześnie...Jak zobaczysz do środy złotówkę to dopiero Cię szlag trafi
  • Re: Oplaca sie teraz kupowac?? bo mozna Autor: ~yogi [156.17.6.*]
    polcolorit tak z wilbo byłbym ostrożny
  • Re: Oplaca sie teraz kupowac?? bo mozna Autor: ~Pako5033 [87.96.41.*]
    To juz nie jest kwestia tego czy kupisz czy nie tylko za ile kupisz ja bym się tak nie zastanawiał.Powiem ci tak poobserwuj trochę zachowania zleceń jak masz podgląd na wszystkie lub 5 najlepszych.Zobacz co sie dzieje po 11:30 i 15:30 jakie zlecenia są wystawiane po kilkanaście tysięcy akcji, apo co?? żeby nagonić leszcza na sprzedaż.powiem tak przy takim poziomie nikt nie sprzeda tylu akcji bo nie bedzie mu się opłacało, a że ktoś to zbiera wiem już od dawna i to widać, birą każda ilość, systematycznie codziennie rośnie po kilka -kilkanaście procent i nie wystawiają, już niedługo nie będzie co kupować.Nie wiem do ilu dojdzie ale teraz na pewno nie spadnie a czy z bankrutuje to nie sądzę.Na twoim miejscu zanim bym kupił poczytaj lepiej jakie są różnice miedzy
    Przepisy polskiego prawa upadłościowego i naprawczego przewidują dwa tryby upadłości:

upadłość likwidacyjną,
    upadłość układową.
    i według mnie do tego pierwszego nie dojdzie, ale do upadłości układowej a wtedy wiadomo co się stanie notowania zostaną zmieniane z dwukrotnych na ciągłe i o to im chodzi(tak myślę) i wtedy dopiero zaczną sprzedawać bo inaczej nikt im nie kupi.Dla mnie nawet lepiej jeśli mało osób ma akcje bo to szansa na szybszy wzrost.sam jestem leszczem jełi chodzi o kapitał zainwestowany w te spółkę ale wiem z własnego doświadczenia że im miej osób które posiadają akcje tym lepiej dla kursu.Pozdro

tu masz link zebyś nie musiał szukać
    http://www.spolkigieldowe.bdo.pl/biuletyn/60/prawo-i-orzecznictwo/co-sie-dzieje-z-akcjami-w-przypadku-upadlosci-spolki.html
[x]
WILBO 4,17% 0,24 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.