• grana jest tylko animacja Autor: ~juik [77.112.138.*]
    1) wzrosty przy niskich obrotach, rzeklbym baaardzo niskich niczym nieuzasadnionych
    2) gra pod rzekome dobre wyniki kw.
    3) ale jak mają być te dobre wyniki i perspektywy skoro
    4) rynek jest już nasycony firmami oferującymi chwilówki?
    branża jest już rozwinięta, na każdej wsi jest mnóstwo ogłoszeń o lokalnych firmach oferujących chwilówki, ci klienci którzy mieli z nich skorzystać - to już skorzystali i sie przywiązali.
    No jak mo to rosnąć?
  • Re: grana jest tylko animacja Autor: ~Rafał [83.5.147.*]
    Cóż, fajnie że tak sądzisz. Nie inwestuj więc w tę spółkę.
    Ja nie zamierzam z Tobą się kłócić i polemizować. Mi wystarczy, że zainwestowałem w spółkę w pre-ipo i kupując na NC. Mam tego trochę :))).
    Ja znam głównego akcjonariusza, byłem w spółce, kilka razy widziałem i rozmawiałem z zarządem spółki. I to mi wystarczy, by być pewny o tę inwestycję.
    Ale Ciebie nie zamierzam przekonywać.....
    Chyba, że klasycznie "książkowo" naganiasz na spadki.............by kupić taniej spółkę :))
    To byłoby typowaym zachowaniem na tym forum!
    Pozdrawiam
  • Re: grana jest tylko animacja Autor: ~gracz [213.238.91.*]
    no to się wydało! A skoro się wydało i wszyscy już wiedzą, że to jedna wielka ściema to od jutra zaczynamy się ewakuować i wodospad!
  • Re: grana jest tylko animacja Autor: ~Badbed [62.233.160.*]
    Dnia 2012-08-05 o godz. 21:14 ~gracz napisał(a):
    > no to się wydało! A skoro się wydało i wszyscy już wiedzą,
    > że to jedna wielka ściema to od jutra zaczynamy się
    > ewakuować i wodospad!

Ciekawe wieczorno niedzielne stwierdzenia , ale czy można prosić o sensowne rozwinięcie tej tezy . Czytając wcześniejsze posty tego wątku tylko umacnia się moje pozytywne postrzeganie rozwoju spółki w niedalekiej przyszłości . Dlatego nie do końca pasują mi tu słowa "ewakuacja i wodospad" , no chyba ,że Poeta miał co innego na myśli a ja niestety nie rozumiem przesłania :-).
  • Re: grana jest tylko animacja Autor: ~wojtek [37.31.9.*]
    widac, niewiedze na temat spolki. Przypomne kredytum, tez taz weszeli, mimio ze juz szpedawali chwlowki, to samo fines itp. To ze pozyvzka nazwa sie xx to nie ozacza ze nie udziela jej sms, wiec w tych punktach ktore naleza do sieci xx moga byc juz pozyczki sms kredy. Dodatkowo obroty sa coraz wieksze moim zdaniem niedlugo bedzie 5%
  • Re: grana jest tylko animacja Autor: ~Rafał [83.5.147.*]
    Widać jaka fajna dynamika za lipiec :))))))). Po prostu pięknie!!!!!!!!!!
  • Re: grana jest tylko animacja Autor: ~anek [79.186.143.*]
    Jeszcze kilka dni i zobaczymy jak wygląda realizacja celów strategicznych naszej perły . A Świstak zawija w sreberka cicho siedząc w ukryciu .
  • Re: grana jest tylko animacja Autor: ~rtomala [37.47.243.*]
    ta inwestycja to czysta przyjemnosc pozd. starych znajomych
[x]
FEMTECH -5,70% 0,43 2025-10-01 16:41:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.