• Do Grudnia 5 zł !!! Autor: ~Zbych [37.225.206.*]
    Tak uważam i mówta co chceta !!
    ZAPAMIĘTAJCIE TEN WPIS !!!
    pompka bedzie taka jak na RUNICOMIE ta sama zagrywka.
    Obserwujcie uwaznie !!!
  • Re: Do Grudnia 5 zł !!! Autor: ~rychu [178.180.83.*]
    może i tak być.
    to chyba ta prezes: http://www.goldenline.pl/magdalena-grzybowska5
  • Re: Do Grudnia 5 zł !!! Autor: ~przekręt [89.68.30.*]
    do 5gr:) bo tyle były sprzedawane akcje przed wprowadzaniem na giełde!!!
  • Re: Do Grudnia 5 zł !!! Autor: ~Giełdowiczka [91.94.182.*]
    Mi odrazu zapaliła sie lampka w głowie jak zobaczyłam grochowiaka na tym papierze. To ze pisał 6-7 groszy czy nawet 1 grosz to nie wazne bo to standart jesli chodzi o jego osobe. Ale zastanawiało mnie to ze smieszne stronki internetowe i on na papierze ? Wiedział co sie swieci bo to samo było na runicomie i tu tez tak bedzie. Zapinajcie pasy i jazda !!!!! To jest spekulacja i zobaczycie i sami sie przekonacie jak kurs poleci w góre !!!
  • Re: Do Grudnia 5 zł !!! Autor: ~Giełdowiczka [91.94.182.*]
    Aaaa i jeszcze jedno... cały New Connect to przekret i od Ciebie zalezy tylko czy załapiesz sie w odpowiednim momencie by zarobic pieniadze :) Fundaamentalnie to na wigu 20 sobie mozesz wybrac społki pod zarobek nie tu. I tak zastanawiam sie czy to dobrze czy zle ? z jednej strony zle bo nie o to powinno chodzic z drugiej strony nikt Ci tu nie karze wchodzic ale jednak kusi stopa zwrotu czasami nawet 500% w miesiac :)
  • Re: Do Grudnia 5 zł !!! Autor: ~taki tam [164.126.9.*]
    taaaaaaaaa, bedziecie miec jazde jak na rucicomie....to nie te czasy, ty kiszenie macie, akcje maja zakopane i nie oddadza długo , aby były wzrosty musza byc akcje i kapital , a kto niby ma wam to podciagnac , jak oni podciagna t wy sie nawet nie zorjetujecie ka wam akcje wysypia ...5 zł co za debil tak pisze, jak 50 gr bedzie to sie posracie ze szczascia...powodzenia wam zycze
  • Re: Do Grudnia 5 zł !!! Autor: ~jaaacek [83.9.142.*]
    Ja jak narazi stwierdzam jedno... na forum pojawiło się trochę ludzi już w tej chwili znających cenę papieru za kilka miesięcy :) taki to ma szczęście , może oni jak w tej reklamie, przewijają do przodu i wiedza ile co będzie kosztować za jakiś czas ?
  • 2,00 zł Autor: ~olek [93.105.54.*]
    Całe toważystwo zbiera z zażądu to się liczy.w krótkim czasie odpali.Jak wszystkie spółki i ta ruszy.poz wytrwałych tu niżej nie zejdzie
  • Re: Do Grudnia 5 zł !!! Autor: ~jaaacek [79.185.138.*]
    Jeśli zleci do 8-12 gr wtedy dobiorę trochę , narazie od czasu do czasu zerknę co tam się dzieje na Apaczu :) Przypomnę Wam tylko , ze mam średnia 1 zł :) ha ha śmiać się czy płakać ? :)
  • Re: Do Grudnia 5 zł !!! Autor: ~pablo [89.68.189.*]
    w czerwcu jeszcze 2 pln tu będzie ostra pompka
    Rajd rozpoczęty :))))
    ten poziom realny w lipcu
  • Re: Do Grudnia 5 zł !!! Autor: ~pablo [89.65.88.*]
    ten kto to napisal to sie mylił bo bedzie szybciej:))
[x]
EQUITIER 0,00% 0,70 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.