Mi odrazu zapaliła sie lampka w głowie jak zobaczyłam grochowiaka na tym papierze. To ze pisał 6-7 groszy czy nawet 1 grosz to nie wazne bo to standart jesli chodzi o jego osobe. Ale zastanawiało mnie to ze smieszne stronki internetowe i on na papierze ? Wiedział co sie swieci bo to samo było na runicomie i tu tez tak bedzie. Zapinajcie pasy i jazda !!!!! To jest spekulacja i zobaczycie i sami sie przekonacie jak kurs poleci w góre !!!
Aaaa i jeszcze jedno... cały New Connect to przekret i od Ciebie zalezy tylko czy załapiesz sie w odpowiednim momencie by zarobic pieniadze :) Fundaamentalnie to na wigu 20 sobie mozesz wybrac społki pod zarobek nie tu. I tak zastanawiam sie czy to dobrze czy zle ? z jednej strony zle bo nie o to powinno chodzic z drugiej strony nikt Ci tu nie karze wchodzic ale jednak kusi stopa zwrotu czasami nawet 500% w miesiac :)
taaaaaaaaa, bedziecie miec jazde jak na rucicomie....to nie te czasy, ty kiszenie macie, akcje maja zakopane i nie oddadza długo , aby były wzrosty musza byc akcje i kapital , a kto niby ma wam to podciagnac , jak oni podciagna t wy sie nawet nie zorjetujecie ka wam akcje wysypia ...5 zł co za debil tak pisze, jak 50 gr bedzie to sie posracie ze szczascia...powodzenia wam zycze
Ja jak narazi stwierdzam jedno... na forum pojawiło się trochę ludzi już w tej chwili znających cenę papieru za kilka miesięcy :) taki to ma szczęście , może oni jak w tej reklamie, przewijają do przodu i wiedza ile co będzie kosztować za jakiś czas ?
Jeśli zleci do 8-12 gr wtedy dobiorę trochę , narazie od czasu do czasu zerknę co tam się dzieje na Apaczu :) Przypomnę Wam tylko , ze mam średnia 1 zł :) ha ha śmiać się czy płakać ? :)