• Emisja akcji pp serii F albo obligacje Autor: ~sds [178.235.53.*]
    Wydaje mi sie ze dalej nie ma sie co podniecac. Wlasnie przejrzalem uchwaly jakie maja byc podjete.

oprócz mowy o obligacjach (choc wydaje mi sie ze z inwestorem i taik bedzie kicha) jest rowniez punkt mowiacy o

emsji akcji serii F

TE CHOLERNE G...JE CHCA PO RAZ KOLEJNY DRUKOWAC AKCJE....CO JAK SIE DOMYSLAM ZNOW SOKCZY SIE PORAZKA CHYBA ZE PRAWA BEDA PO 2-5 GR I AKCJI BEDZIE BARDZO DUZO....

I ZNOW ROZWODNIENIE KAPITALU I CZEKANIE KOLEJNE LATA NA ODBICIE....O ILE ONO NADEJDZIE
  • Re: Emisja akcji pp serii F albo obligacje Autor: ~qweqwe [212.180.194.*]
    to czytaj uważnie, bo jak kupujesz tak jak czytasz to będziesz miał same straty:
    "Pkt 7 - Podjęcie uchwały w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego Spółki w drodze emisji akcji serii F z pozbawieniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy."
  • Re: Emisja akcji pp serii F albo obligacje Autor: ~Bret [79.191.58.*]
    Przegłosowanie uchwał doprowadzi do sytuacji gdy:
    1. Zarząd może emitować obligacje po jakiej chce cenie i po dowolnych warunkach. Może to doprowadzić do sytuacji w której spółka będzie całkowicie zadłużona i dojedzie do przejęcia za grosze a my dostaniemy po symbolicznym grosiku, albo i to nie.
    2. Zarząd będzie mógł wyemitować w ramach kapitału docelowego 100 mln akcji
    3. Dodatkowo będzie mógł wyemitować 100 ml akcji serii E dla dowolnego inwestora.

Razem to daje wzrost ilości akcji z 140 mln do 340 mln ! Plus obligacje.
    To chyba nie najlepszy sposób zarządzania?

Obecny kurs akcji podziel przez 3 i odejmij obligacje i kredyty...
    A co to dla nas oznacza?
  • Re: Emisja akcji pp serii F albo obligacje Autor: ~sowa631 [46.112.71.*]
    Może poczekajmy kilka miesięcy z lamentowaniem ...a PODPUSZCZACZE ..;)niech sprzedają swoje akcje /jeśli jakiekolwiek maja..;)? Jeden Guru nawet wie ile jest warta firma/ Ja jadę na NWZA ...;),myślę że mr.Bret i spółka będą nadal rozpaczać nad nadciągającą katastrofą...Zastanawiam się dlaczego nie sprzedadzą tak złej inwestycji i nie znikną z tego forum,jeśli myślą tak o firmie jak piszą...;)?
  • Re: Emisja akcji pp serii F albo obligacje Autor: ~max [77.114.52.*]
    skąd się te trole o dziwnych nickach wzięły? nic tylko naganiają na spadki , kraczą i straszą ludzi..coś się święci bo to nie jest przypadkowa akcja
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.