• HRTmiał być białym krukiem na NC, a jest jego cieniem - no kupą - cienia Autor: ~hetman [213.238.71.*]
    jw
  • Re: HRTmiał być białym krukiem na NC, a jest jego cieniem - no kupą - ci Autor: ~ross [37.30.47.*]
    nie zamawiaj stypy, bo pacjent całkiem zywy i to całkiem rześki. Jak spojrzę jak rozwijają sieć sprzedaży, to jestem coraz bardziej ciekaw jakie pokażą wyniki za 2 kwartał. to może być pierwszy i nie ostatni kwartał na plusie. Tym bardziej, że w swojej niszy, ubrań dla dzieci, nie mają wielkiej, skonsolidowanej konkurencji. A sądząc po prezentowanych zdjęciach, i sklepy zachęcają do zakupów i ciuchy też jak najbardziej na poziomie. Żaden tam pudrowany lumpeks.
  • Re: HRTmiał być białym krukiem na NC, a jest jego cieniem - no kupą - ci Autor: ~hetman [87.205.175.*]
    Oby tak było jak napisałeś - zdawało by się że to jedyna spółka która ma jakieś podstawy na
    wzrosty, ale fakt faktem jesteśmy na NC i to nasz wybór, a każdy wybór musi mieć jakieś
    konsekwencje... też gdzieś tam myślę że będą one oznaczone + z czasem, ale tu i teraz to niestety - trochę idziemy w drugą stronę mimo (powiedzmy) jakiś fundamentów.
    Fakt faktem, że jakie one są wie tylko ten co je "wybudował" i być może jest to na tą chwilę
    jakaś zagrywka, manipulacja (żeby za dużo nie powiedzieć), ale coś ciągnie w dół i nie wiem obym się mylił, ale wydaje mi się że sporo "graczy" zrezygnuje nim zmieni się ten trend - być może będę jednym z tych "graczy"

POZDRAWIAM
  • Re: HRTmiał być białym krukiem na NC, a jest jego cieniem - no kupą - ci Autor: ~ross [46.205.55.*]
    13 sierpnia, jak sie nie mylę, są wyniki za 2 kwartał. nieco ponad tydzień, więc da się wytrzymać. Myślę, że po nich będziemy dużo mądrzejsi, w jakim punkcie się znajdujemy. Myślę, że nie najgorszym. Jeśli wyniki będą na plusie, to i umowa z Kanzem przestaje być aż tak kluczowa. Tym bardziej, że najwyraźniej prowadzą współpracę, tak jakby ta umowa juz była. Więc sądzę, że trzeba być dobrej myśli. Oby 13 była dla nas szczęśliwa:-))))))))))
[x]
HURTIMEX -4,41% 0,26 2025-09-26 17:00:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.