Na giełdzie chcesz przesłanki?No dobrze.Firma ma majątek na 30 mln znak towarowy Neptun według Rzeczpospolity wart 24 mln ... a jeszcze możliwe odszkodowanie od Seko - szansze 50 na 50 Długi ok.25 mln a więc sam widzisz - firma dogada się z wierzycielami przede wszystkim z bankiem zredukują dług o 50 % i co więcej chcieć Okaże się że 2 złote to będzie mało.Spiesz się bo walne już 13 sierpnia
drzewa nie rosną do nieba,
Wilbo urosło już 100% jak chcesz się w coś zapakować żeby zarobić to zostań ceramicznym rycerzem kupuj na 2 FIX POLCOLORIT (ubił historyczne dno na 0,12/0,13 i dziś wybił) NO I NIE BANKRUT!
Ania Ci odpowiada tak by sama mogła komuś oddać Wilbo z kilkudziesięcioprocentowym zyskiem , zresztą sygnał kupna na Wilbo był na MACD przy 0,17 zł życzę owocnych rozważań przez weekend....
No właśnie. Ja cały czas próbuję kupić na korekcie, ale ktoś podbija wyżej. Teraz już nie wejdę bo ryzyko spore ale jak spadnie znowu do 25 groszy to kupię trochę. Spaść dużo więcej nie spadnie (max 15gr) a jest duża szansa, że do 60gr dojdzie.
yogi fakt mam spory pakiecik w Wilbo,ale obiecuje nie oddam poniżej 2 zeta.Tak,że się nie przejmuj ja mówię,że ta spółka ma potencjał.Twierdzę tak ponieważ znak firmowy Neptun jest trochę wart.A teraz jest super okazja dla jakiegoś inwestora.Wchodzi w spółkę za grosze.I mam nadzieje tylko że ktoś w końcu wyjebie tych dwóch pajaców z szefostwa.A wtedy cytuje drzewo urośnie do nieba.