Jak ktoś pisze nie po twojej myśli to od razu naganiacz? Myśle ze nie wazne są prognozy i kurs euro itp itd. Zawsze jest coś.. Ważne jest jaki jest wykres, a ten jest ciagle w trendzie wzrostowym który pozwala zarabiać - a o to nam chodzi. Nie ma tutaj spektakularnych wystrzałów ale za to nie ma bezsensowych spadków. Powolny spacer w góre.
Ciśnie i ciśnie ,jaka siła jest programu I jak nikt akcji nie ma :::)))) ha,ha. Ciekawe do ilu zł on ma ten ważny wykres narysowany ::))) ??? XXX -Pozdr. Ogólny bezsens uprawia ten maklerek z DM BZ WBK !!!!
Karty głęboko schowane :::))) i nie jestem w stanie nic wywróżyć ???Przeanalizuj sam spółkę i wyciągaj wnioski !!! Moje spojrznie na tą spólkę jest pozytywne i czekam na wyniki.Pozdr, ::)))
Obserwuję,przesuwa zlecenia w górę i nikt się za bardzo do tej zabawy niepodłącza.Pewnie dociśnie powyżej 50.zl ??Co myslą Jurczyki zrobić,pewnie wezwanie i wycofać to z giełdy ???
Mi się teraz przypomniało,ok 1,5 roku temu członek zarządu sprzedawał acje po ok. 12 zl i to dużo.Komu ,niewiadomo ,przypuszczam to zabrał animator ?? Po co ,jężeli w spólce działo sie dobrze ?? Ja to teraz odbieram jako typowy ruch psychologiczny pod drobnicę! Jeżeli intersuje ,poszukaj ,info było !!!! Obecnie patrzę, to sami siebie zapędzili w kozi róg i nikt nie chce się podłączyć.