Jeden przez drugiego kto mądrzejszy , tym mądrzejszy gdy ma 0 akcji . Jak masz 0 akcji Twoje wypociny są warte 0 . 99 % wypocin na forum to jest właśnie ,,0''
macie racje chłopaki:) to normalne mam akcje to bedą wzrosty nie mam akcji to nie bedzie, to typowe myslenie leszczy takich jak wy, ja maiłem akcje przez prawie dwa latka bo spółka rokowała w miare dobrze teraz nie mam, to wyrazam opinie dlaczego nie mam, jestem zbyt długo na giełdzie, wy chyba od niedawna, oczywiscie jedno info moze wszystko zmienic, ale jesli nie interesowaliscie sie wczesniej tym syfem, a wskoczyliscie teraz, bez wiedzy na ten temat, co tutaj sie działo to zycze powodzenia, jedyny plus dla was marne leszce, to to,że jest chyba dno cenowe, niech wam jeszcze kisiel dodrukuje, wy łykajcie, a on sie potem zawinie, a wy bedziecie mieli swój udział w wybudowanej sali gimnastycznej:)
Jeśli tak jest jak napisałeś sena9,to zapewne sprzedałeś ze znaczną stratą /trzymając spadającą akcje przez dwa lata/...współczuje...jeśli nazywasz kogoś "LESZCZEM" TO POPATRZ W LUSTRO..MOŻE SŁYSZAŁEŚ O ZLECENIU STOP LOSS ?..;)Ja EUI.obserwowałem od kilku lat ...powstrzymując się przed wejściem...Na zakup zdecydowałem się w lipcu, kiedy tacy guru jak Ty ,wadan itp lamentując i naganiając na spadki licząc na ceny typu 1gr przepowiadali koniec świata Czy sądzisz że twoje teksty i obelgi cokolwiek zmienią..:)?Jeśli wszystko ułoży się pomyślnie i nowy lab.ruszy pełną parą... ,mam nadzieje że napiszesz komentarz. i zainwestujesz...oczywiście po padnięciu sygnałów kupna..w okolicach kilkadziesiąt groszy wyżej..Pozdro..dla pesymistów ,bez których nie byłoby hossy...;)