• JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~patro [178.37.88.*]
    I co Bono, pracownik i ile jeszcze tam masz nicków?

http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/archive/info/!11946301,gpw:_wyznaczenie_pierwszego_dnia_notowania_akcji_spolki_kancelaria_medius_sa

Jutro koniec PDA, akcje serii A nie będą notowane, zatem spółka z kapitalizacją nieco ponad 200k zaczyna od poniedziałku podbój naszej bananowej giełdy!

Acha i czekam na stratę 100k zł w II kwartale na którą tak naganiasz... Będzie zysk, a Twój post ślę wówczas do KNF!!!
  • Re: JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~bono [188.47.229.*]
    Co sie tak ciskasz jak Wesz na grzebieniu, to dowodzi że miałem racje pda skończyły się w ciągu miesiąca, druga sprawa z czego się cieszysz, że za chwile wejdzie dodatkowe 20mln akcji!! kapitalizacja 1.200.000 PE 20!! Nie naganiaj na tego drogiego śmieciucha, zresztą ludzie zrobią co będą chcieli, ani ty ani ja nic na to nie poradzimy
    Każdy ma swój rozum!!!
    Jak dla mnie, ta spółka wygląda na drugą INWAZJE PC kurs spadnie do grosza a ty dalej będziesz beczał że Ci się krzywda dzieje zakichany inwestorku.
    ps. jaką masz strate na 4st?
  • Re: JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~mico [109.196.121.*]
    Bono tyś powinien się przebadać
  • Re: JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~patro [178.37.124.*]
    Nigdy nie miałem 4st.

Bobo mitomanie pytam po raz 5. - wywalasz te 100k po 4gr? Było już kilka razy ponad 100k na kupnie, ale jakoś nie wywaliłeś.

Zbierasz złoto płacąc jak za żelazo łajzo, taka prawda!
  • Re: JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~bono [79.163.235.*]
    dzierciaku bo ja mam czas żeby siedzieć w ciągu dnia i obserwować śmieciucha!!! Musze pracować, wystaw re 100kilo na dłużej niż na sekunde powiedzmy na kilka dni. Dzieciaku i nie rzucam słów na wiatr rekomendacja do Vindexus z 22lipca
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-strata-netto-za-drugi-kwartal-ponad-100tys,11579542.html
    fachowcy cena 12, 13gr
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-co-za-lipa,11578517.html
    pozdr.
    Nie wklejaj mi tu mitomanie jakiś fachowców, nawet czytać tego nie będę...

Chodzi mi o Twoje, a w zasadzie twoje permanentne naganianie na spadki. Dwoisz i się i troisz, opowiadasz brednie, wprowadzasz w błąd akcjonariuszy etc...

Było 100k kilka sesji po tym jak pisałeś o wywaleniu. Jesteś the bill i tyle!
  • Re: JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~bono [79.163.235.*]
    i byłbyś zarobiony, a tak to siedzisz na tym drogim truchle i będziesz siedział do grosza, niestety bo tak będzie. Przykro mi że ludzie dorośli, na forum obrażają innych to świadczy o nich samych.
    Jakbyś nie kłamał i nie naganiał w ten sposób na spadki, to nikt by Cię tu nie obrażał, dzieciaku
  • Re: JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~inwestor [89.68.30.*]
    Twoja ignorancja nie zna granic, bono jednak ma racje, jesteśmy tu by zarabiać pieniądze a nie być dawcami kapitału dla Mrzonek, ludzi którzy zamieniają serie A na okaziciela i wprowadzają na giełde (20 mln!!!).
    Zaciekle bronisz tego "Tombaku", albo jesteś finansowo i emocjonalnie zaangażowany albo stoisz za władzami spółki? Jeśli tak to twoja postawa, zachowanie, kultura osobista ma wiele do życzenia i stawia w niekorzystnym świetle spółke.
    "Cwaniactwo jest wszędzie i nie zna granic"
  • Re: JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~owoc666 [77.236.28.*]
    żeby zacząć wywalać te 20mln akcji najpierw muszą kurs wyciagnać na 50grosza allbo i wiecej + musi kapitał wpaść na NC bo teraz nawet liczac optymistycznie po 1gr :D to 20mln jest warte 200tys pln-ów a nie po takier grosze sie Spółke na NC w prowadza
  • Re: JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~bono [188.47.242.*]
    24mln akcji *0.03=720tyś jest to jedna z najdroższych śmieci na newconnect. odpazdziernika wchodzimy do Shlr a tamjakwiadomo obroty spadają kurs też:) zarząd odchwili debiutu nic nie zrobił i nie zrobi, nie licz na to lecimy na 2gr, zanim dojdzie do debiutu 20mln seri a upłynie minimum kilka tygodni, więc nielicz na nic chyba że ty będziesz z prawej brał;)
  • Re: JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~owoc666 [77.236.28.*]
    zanim wywala bedzie pompa i to nie jedna inaczej sie nie da wywalić, kiedy bedzie jeszcze nie wiem, sadze ze niedlugo zaczna (moze po wynikach) bo 20mln akcji szybko nie da sie wywalic i beda kapac po 1-2mln tak zeby im srednia z 6-8gr wyszla a moze wiecej
  • Re: JUTRO KONIEC PDA !!! Autor: ~bono [188.47.251.*]
    narazie to będzie pompa na2gr:) tak jak pisałem we wcześniejszych wątkach odbicia należy się spodziewać pod koniec roku z 2gr. w statucie spółki jest napisane o jeszcze jednym podwyższeniu kapitału i scaleniu!!
[x]
KME -3,10% 0,25 2025-11-13 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.