• Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~Daniel Tomek [178.43.55.*]
    Jestem naprawdę po wrażeniem osiągniętych wyników które świadczą o potencjale i sile jaką spółka posiada, ewidentnie widać że spółka nie pasuje do całego bagna NC które jest ukierunkowane na dymanie leszcza!!!
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~Daniel Tomek [178.43.50.*]
    Jedyne co mnie martwi to obroty które są symboliczne, kupić można zawsze tylko problem może być w trakcie chęci sprzedaży niestety ale bez uwalenia kursu to raczej nie wyjdzie się na plus ze spółki. W obserwowanych stawiam ją na pierwszym miejscu oczywiście ze spółek z NC.
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~Daniel Tomek [178.43.50.*]
    Wolumen jest tragicznie mały chce ale nie może ruszyć z kopyta. patrząc na tabele to niewiele trzeba by kurs wisiał na górnych widłach przez kilka sesji, oczywiście i na odwrót
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~Daniel Tomek [178.43.48.*]
    Zredukowałem pozycję o 50% wierzyłem w tą spółkę i się udało osiągnąć niezłą stopę zwrotu z zainwestowanego kapitału te owe 50 % przerzuciłem spekulacyjnie na Graphic mam nadzieje że i tu mój nos do inwestycji czasami w bardzo dziwne spółki mnie nie zawiedzie :-), w nadchodzącym tygodniu myślę pozbyć się plasmy i jeżeli nastąpi zwrot co zresztą powoli widać na graphic to wchodzę z tym kapitałem z Plasmy,
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~tylko raz [78.9.1.*]
    Udała Ci się podbitka? Miałeś szansę ale to nie Ty zarobiłeś na tej zwyżce. A takie okazje sa tylko okazjonalnie. Swoiste gadanie z samym sobą, ale w totka wygrywa sie tylko raz.
    tylko raz
    AHA spoko a tobie o co chodzi ???????
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~tylko raz [78.9.1.*]
    Notowania jak lot nad kanionem i szorowanie po dnie. Lot juz był i mogly sie udać szybie wymiany akcji. Teraz nuda i brak ponowny obrotów, Zatem więc proste osunięcie się do przełomu plazmowego lodowca.
    Nudy na forum. Nikt tej akcji nie obserwuje. Nadal lato i urlopy, a w firmie podobnie?
    Widziałeś ich warsztat?
    tylko raz
    Przepraszam za pytanie ale ty coś dzisiaj brałeś ????
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~dobrze? [78.9.1.*]
    dzisiaj? wieczorem jednego browarka. Ale wiem, że nie o to pytasz, bo sam też masz suchość w gardle.
    Ale czym lepszy jest graphic od plasmowej działki? Jaka jest płynność obu firm, i czemu taka wymiana u Ciebie. Lepiej trzymaj plasme bo maja fajne zdjecia srob okretowych czy czegoś tam.

Jeśli znasz firme lepiej, to napisz pare zdań. Jestem z innej grupy spółek podstawowych na tym forum.
    dobrze?
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~Daniel Tomek [178.43.49.*]
    Płynność jest fatalna na obu spółkach, graphic nie jest lepszy od plasmy wręcz przeciwnie jest dużo gorszy patrząc nawet na wyniki finansowe ale tym w dniu dzisiejszym się nie kieruje, tak jak pisałem spekulacyjnie zainwestowałem kierując się " NOSEM" Na plasmie spodziewam się korekty więc dlatego zrobiłem redukcję o 50 %, jeżeli owej korekty nie będzie to nie zaprzeczam że jeszcze raz wskoczę w plasmę, na graphic był zajebi..sty zjazd i do poziomu 1, 50 widać że sypacz zaprzestał swych niecnych działań kurs tak jakby zaczął odbijać i wskaźniki dają sygnał kupna, jest tu sporo do odrobienia
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~jak myslisz [78.9.1.*]
    Ale na PLSMA, sam prezes podobno coś kupuje czy teraz już sprzedaje, choć to pewni On sie obudził i coś kupił by dać KOMUNIKAT! a Ty, oddajesz. Zatem wie szef, że jest sam na giełdzie. Jaki nowy krok może być?
    Tu dziwne doliny i górki.
    Jak perforacja znaczków.
    jak myslisz?
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~Daniel Tomek [178.43.35.*]
    I kto ma racje????? zobacz jak dzisiaj zachowuje się kurs Graphica a jak plasmy na dzień dzisiejszy jest tak jak mówiłem że graphic zaczyna wysokie loty z ceną znaczne odbiegającą od wartości dzisiejszej !!!!!!!
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~mecenas [156.17.15.*]
    Dziekuje Ci za akcje PLASMA SA.
    mecenas
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~mecenas [156.17.15.*]
    polecam Ci zamiast GRA-FIK raczej PLANET SOFT , tam prezes zrozumial po co jest gielda. Zartuje-to łebski facet ale nie miał czasu z powodu pewnych jeszcze waniejszych interesów.
    Jest OK i pora nadganiać inne softowe firmy/ To z wynikami Planet i szeregiem kontraktow z tradycjami jest proste.
    Rynek potrzebuje odmiany a firmy same dzisiaj glosują, Kogo wybierać i nadawać komu powolne up-trendy.
    mecenas
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek Autor: ~Daniel Tomek [178.43.33.*]
    Nie dziękuj bo jeszcze nie oddałem akcji Plasmy!!!
  • Jedna z nielicznych tak dobrych spółek, to PRAWDA do gło sze nia. Autor: ~mecenas [78.9.144.*]
    O, O, to kto oddał?
    A po drugie to poczytaj i zobacz wiecej o Planeta Soft. Ma potencjal podobny do Plasma SA- tez do konca roku słuszne odbicie, po paru oczywistych blłedach w trakcie tygodnia po debiucie i na samym debiucie.
    Może tylko szanse na wzrost 250% ma teraz szybko nieco wiekszy Planeta, analogicznie do Soft-blizniaka. Po samych aktualnych wynikach netto nalezy mu sie co najmniej 4 złote. Ale to tylko moja ocena i argument skupowania. To nie stanowi sugestii dla nikogo. Każdy kupuje i skupuje TO na co ma ochotę!!!!! Dosc filantropii i jeśli cos promowac to z SENSEM, po aktualnej ocenie sytuacji i szans w krotkim okresie paru tgodni i ewentualnie miesięcy.
    Idzie kryzys. Regenaracje i energetyka i sporo drogich urzadzeń wymaga remontów i uszlacheniania powierzchniowego. Tu spece z PLASMA zbijają kasę za specjalistyczne potezne prace, a zapominają o zbijaniu popularnosci naganijacej kolejnych klientw...., a raczej podnoszeniu swojej giełdowej wyceny. Bede im tu pomagał! Tak to jest jak nikt w firmie się na tym nie zna?/nie znał? Raczej jest to niedocenianie RYNKU. Ale tak bylo do czasu.

mecenas
    mece
  • Re: Jedna z nielicznych tak dobrych spółek, to PRAWDA do gło sze nia. Autor: ~mecenas [78.8.158.*]
    Różne firmy się lasują i odpadaja z rynku.
    Plasma SA ma potencjal jaki nadal odkrywam-bo co nagle to po ...rokicie.
    Ile juz maja dofinasowania na swoje projekty z Unii? Czy proporcjanalnie do wartosci rykowej jest ktos kto ich w tych dotacjach pobije?
    Te oceny nie maja ani celu promowania ani ganienia. To tylko odkrywanie potencjału jaki moze byc wydobyty lub moze nie wyjsc poza grono specjalistów. Ale jesli tak-to czemu nie dać szansy takiej formie zbijania majatku i uszlachetniania wyrobów. Tu Niemcy mają znaczne osiągnięcia, a my się NADAL uczymy.

mecenas
[x]
PLASMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.