• TVN - TECHNICZNIE Autor: Uv* [193.19.165.*]
    Według mnie dzisiejsze zakomkniecie bedzie dołkiem kolejne dni do góry i utworzy nam sie piekne powójne dno jak bedzie zobaczymy pewnie najwiecej bedzie zalezec od tego co zrobi EBC i FED. Ja kupuje zobaczymy czy da sie uciupac z 15 % ;)
    Pozdrawiam Seba.
  • Re: TVN - TECHNICZNIE Autor: ~jasko [87.205.36.*]
    Tak wogóle to co jest z tym tvn-em , fundy wywaliły czy jak ? Jest niżej niż w 2008 . MAm mały pakiecik kupiony jakieś 4% wyżej i sie wqrwaim bo nie sądziłem że będzie jescze niżej .
  • Re: TVN - TECHNICZNIE Autor: Uv* [193.19.165.*]
    Dzis sprzedałem osiągnołem 11.5 % czystego zysku możliwe że przy najblizszej korekcie ( o ile sie pojawi :] ) odkupie. Pozdrawiam Seba.

TVN - spółka dnia - DM BZWBK

"Komentarz do sytuacji technicznej
    Kurs od początku sierpnia dynamicznie rośnie. Wcześniej zanotował lokalne
    minimum na poziomie 7,48, które było 10 groszy powyżej minimum z czerwca. W
    ten sposób mamy podwójne dno. Najbliższy opór to poziom 8,70. Silna strefa oporu
    to okolice poziomu 9,66. Pierwsze wsparcie można wskazać na poziomie 8.
    Kluczowym wsparciem jest strefa 7,38-7,48. Przebicie tych poziomów będzie
    oznaczało powrót do średnioterminowej tendencji spadkowej."
  • Re: TVN - TECHNICZNIE Autor: ~Juras [78.133.198.*]
    tez siedze na przyczajce TVN
    technicznie mi sie podoba, byleby tylko odpowiednio jeszcze w niego wsiąść bo sytuacja na swiecie jest taka jaka jest i trzeba dołki łapać, a nie wsiadac z opoznieniem :)
  • Re: TVN - TECHNICZNIE Autor: datar [93.154.185.*]
    Ty nie łap dołków bo w końcu znajdziesz taki dołek jakiego nie chciałbyś widzieć w swoim porfelu. Kolego tu są długi i brak kasy i 0 perspektyw na rozwój. Zobacz gdzie płynie kapitał ślepy jesteś ? popatrz na obroty. KGHM robi sam tyle co sWIG 80 a nawet więcej. Tam jest pociąg do 160 PLN popatrz PZU, PKOBP,PEKAO i odpowiedź sobie sam czy chcesz łapać dołki na TVN
  • Re: TVN - TECHNICZNIE Autor: ~Lechol [178.73.51.*]
    Hhmmm... widzisz, giełda to takie dziwne miejsce, w którym perspektywiczne spółki
    bywają przecenione, a odwrotnie jest ze słabymi. Do tego dochodzą spekulanci, DT itd.
    "A ty ze swoim komentarzem wyglądasz jak kmiot. Nie różnisz się niczym od Rumuna,
    który pucuje mi lampy gdy stoję na światłach".
    Daj chłopakowi spokój, jak kupi i sprzeda akcje z głową to zarobi nawet na Petrolinvest Rudzielca.
    Nikt już nie trzyma akcji 5 lat!!!
[x]
TVN 0,00% 19,92 2015-09-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.