Jakie biuro rachunkowe polecacie we Wrocławiu, ja korzystam z biura rachunkowego Nowakowski, jak narazie jestem zadowolony, wszystko na czas, cena w sumie nie za wysoka, dobry kontakt. Ale ciekawi mnie jak jest gdzie indziej, jakie macie doświadczenia?
ale tu rekama biur odchodzi, ale cóż konkurencja duża jak widac na rynku, to dobrze
Mój znajom polecał mi swoje biuro co dało mu rabat nawet 5000 zł na usługi w jego spółce ( w sensie że przez kilka miesięcy nie płacił, czy jakoś tak) ale niestety nie pamiętam jak się nazywało to biuro, wiem tylko że jest na ulicy przedmiejskiej koło centrum handlowego Magnolia, podobno teraz wcale nie płaci podatków bo przerobili mu firmę na spółkę komandytowo akcyjną czy jakoś tak
Ja polecam biuro rachunkowe Centu$, pełna profesjonalność, Pani Małgosia zawsze jest na bieżąco z przepisami. No i jak na poziom biura to cena jest super niska:) www.biuro-centus.pl
Od początku istnienia mojej firmy korzystam z biura rachunkowego Podatek i jak na razie jestem zadowolony. Wykonują swoją pracę dokładnie i na czas. Oprócz księgowości za darmo rozliczyli mi Vat za materiały budowlane. Do każdego dokumenty mam dostęp on-line. Biuro z czystą odpowiedzialnością mogę polecić.
PZD