• Co sądzicie onowych prezesach? Autor: ~Bret [95.49.82.*]
    Są nowi prezesi.
    Co o nich myślicie?
    Bardzo proszę tylko rzeczowe opinie.
  • Re: Co sądzicie onowych prezesach? Autor: ~rr [89.75.159.*]
    Bret
    W tym momencie praktycznie nie ma znaczenia kto jest prezesem, spółka nie prowadzi żadnej działalności gospodarczej w rozumieniu zarządzania biznesem, aktualnie ich jedynym problemem/zadaniem jest pozyskanie finansowania, jest wiele sposobów, ale lista jest ograniczona , nie trzeba do tego wybitnego menedżera, porostu będą próbowali po kolei wszystkiego, a jak wyczerpią możliwości to wiadomo...

dla Tych co maja akcje jedyna nadzieja, to jechać na walne i spojrzeć im w oczy i na mięśnie oczu (podobno na poziomie fizjologicznym bardzo trudno je kontrolować i zdradzają kłamcę;), Sowa może Ty się piszesz? potem po cichu wszystko opchniesz (w zasadzie jesteś w najlepszej sytuacji, bo jeszcze możesz wyjść z niewielka strata) a potem zdasz nam relacje na forum, a my pociągniemy kursik w dól...

Bret wiem ze to w zasadzie bez znaczenia, ale chciałbym wiedzieć ile masz lat, i wiek reszty tez chętnie poznam, z czystej ciekawości czy dyskutujemy w gronie studentów bawiących się w giełdę, czy ludzi, którzy już trochę przeżyli, nie chce w ten sposób nikogo dyskredytować, bo na giełdzie nierzadko młodzi odnoszą sukcesy , ot czysta ciekawość ?;)
    ja 31l

• Re: Co sądzicie onowych prezesach? Autor: ~Bret [79.191.61.*]
    Rr mógłbyś być moim synem.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.73.80.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co sądzicie onowych prezesach? Autor: ~sowa631 [164.126.69.*]
    rr-...;) Przyznam,..masz rację ,lecz sądzę że Twój scenariusz zdarzeń jest trochę przewrotny ...zauważ jak broni się kurs ...przy ciągle negatywnych opiniach na forum... Ja raczej obstawiam pozytywny obrót wydarzeń w EUI...Wybieram się również na NWZA i mam zamiar zostać długoterminowym inwestorem... Myślę że w przyszłym roku o tej porze,ceny akcji będą o wiele grosików wyżej...Czego sobie i zainteresowanym życzę..;)
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.