tak to jedna osoba,widac po zleceniach chodzi mi o czas skladania, tylko jak tak bedzie robil to niech zapomni, bral po 50 gr to chyba mial jakies pojecie o tym!!! az dziwi mnie to ze nie moze dogadac sie z kims zeby to oddac w pakiecie???
jak ona zaczal robic obroty jednego dnia to potem wyszlo info ze Cala polowe obrotow zgarnela
takze to wszystko celowe jest bo niby kto bral po 20 gr?
owszem Cala za Kolgard dala 10 mln chyba i to co otrzymali teraz w zamian - akcje Kolgardu ale z tego co dobrze pamietam do te akcje wszystkie ma Cala, takze oni bezposrednio nie sypia, a wiec jest to jeszcze stary posiadacz akcji
a jak widac na zleceniach troche tego jeszcze mu zostalo
tak dla zabawy wczoraj wywalilem chyba 15 kafli za 22 gr i od razu sie ustawilem na K co smieszne tez za 22 gr 15 kafli - i je otrzymalem spowrotem, liczylem ze jak beda obroty to i moze sie cos pojawi - dupa
dzis juz sobie darowalem takie zabawy
najsmieszniejsze jest to ze jak jest popyt to on nie zwala ale dzis po wali jakby mu smierdzialy te akcje - to ktos wiekszy z nim sami nie wygramy
i przypominam jeszcze raz - byly obroty - potem infa ze Cala to ma - licze - i wychodzi ze sama Cala tego nie mogla brac
a dziwisz sie bo ja nie.....jescze troche a bedzie to chodzilo po 15 gr wtedy dojdzie do 20 i zjazd na 10 gr .Powiem tak Narkiewicz widac jaja sobie robi i nikt raczej powazny juz nie zainwestuje jak tak dalej bedzie!!!!!!
w tym tempie to w przyszlym tygodniu bedzie po 15 gr tylko ciekawi mnie kto wywala po takich cenach?jezeli przebije te 19 groni to mysle ze spokojnie 15 -10 gr a wtedy to tylko upadlosc musi im grozic,cos chyba jest na rzeczy