• Kiedy upadłość.....????? Autor: ~MAX [89.72.47.*]
    kolejnego biura podróży? Jak myślicie? Na razie wygląda, że sytuacja jest wręcz TRAGICZNA. Ja nie wiem, ale w obecnej sytuacji to może być bardzo prawdopodobne... .
    Jak by nie było, zalecałbym jednak dużą ostrożność przy decyzjach inwestycyjnych. Nie sądzicie, że turystyka nieco podupadła?
  • Tak ale nie dotyczy to agentów tylko tourperatorów Autor: ~Fly.pl [78.154.67.*]
    Także nie wprowadzają w błąd bo prokurator jeszcze cię zaprosi

Tutaj jest fly.pl
  • Re: Tak ale nie dotyczy to agentów tylko tourperatorów Autor: ~MAX [89.72.47.*]
    Też mam nadzieję, że FLY i URLOPY będą wiodącymi spółkami w sektorze wycieczek i wakacji. Jak będzie - zobaczymy. Możesz wskazać kolego,co ma prokurator do tych informacji? A niech sobie poczyta wieści z forum Stokwatch......... też znajdzie co nieco do sprawdzenia... nie sądzisz? :)))) Nie ja to pisałem... ale są tacy co pisali, czytają, myślą.... . :)))) Myśl i TY chłopie:))))))) Pytam się jedynie... KTÓRA spółka z sektora upadnie jako kolejna.... a jest to uzasadnione tym, co działo się dotychczas.....:))) Upadają ja klocki domina. Hahahahahahaha.
  • Mhm.... więc kiedy upadnie kolejny touroperator? Autor: ~MAX [89.72.47.*]
    Jak sądzisz? Na razie w tej kwestii jest wielka niewiadoma. Albo będzie kolejny. Nie uważasz? Prokurator ma większe problemy niż Twoje inwestycje:))))) Hahahahahaha. Na razie podaj publicznie - czym może się zająć? Pytaniami o upadłość? Hahahahahahahahahahahaaha..... . Śmieszny jesteś. Niestety rynek nie jest obecnie dość mocny by nie zadawać sobie tych pytań. A kto pyta nie błądzi. :)))))
  • Re: Tak ale nie dotyczy to agentów tylko tourperatorów Autor: ~MAX [89.72.47.*]
    A żeby Cię uspokoić uściślam. NIE chodziło o upadłość Urlopów, ani Fly.pl. I ma t dwie strony dobrą i złą. Jedna jak pisałem jest wręcz tragiczna, bo rodzi obawy ogólnie o kondycję sektora turystycznego a druga jest pozytywna, i przyznaję, że nawet bardzo. Bo spółki, które się utrzymają i będą działały dość prężenie (właśnie jak Fly.pl i Urlopy), mogą tym samym potwierdzić swoją pozycję na rynku, zaufanie, a to może w pewnym sensie przełożyć się na kurs.

Na razie jednak w turystyce jest wielka niewiadoma i niepewność. Co będzie dalej? A kto to wie - zobaczymy.

Faktycznie z tym, że dotyczy to touroperatorów - masz rację.
    Pozdrawiam i spokoju życzę - i cierpliwości, bo obecna sytuacja zarówno w tym sektorze, jak i na szerokim nie jest zbyt stabilna i zachęcająca do inwestowania.
[x]
URLOPYPL 0,00% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.