• co wy na to ? Autor: ~wawa [77.116.247.*]
    http://sport.onet.pl/pilka-nozna/i-liga/skandal-na-slasku-dzialacze-gks-katowice-zostali-p,1,5202519,wiadomosc.html

dobre zmiany w klubie !! wkoncu !@
  • Re: co wy na to ? Autor: ~alik [83.238.85.*]
    ręce opadają jak się widzi coś takiego, a do tego jeszcze wielu uważa inwestycję w GKS za coś dobrego. Pisałem od czasu wycofania się Króla żeby uciekać z tonącego statku to wszyscy mnie przekonywali że to przecież nic takiego. Skoro to nic takiego to proszę bardzo.
    chociaż uważam że lepiej te pieniądze przeznaczyć na ruletkę, tam jest prawie 50% szans a tutaj może 5% szans na wygraną.

• Re: co wy na to ? Autor: ~DON PATRO [109.110.199.*]
    spokojnie- jutro +40%
  • Re: co wy na to ? Autor: ~szakal [83.10.224.*]
    "a bez kozery powiem pińcet procent"
  • Re: co wy na to ? Autor: ~Pietia [82.145.216.*]
    500% skąd wiedziałeś :)
  • Re: co wy na to ? Autor: ~szakal [83.10.224.*]
    od Genowefy Pigwy zasłużonej pracownicy zakładu produkującego bombki choinkowe ... również
  • do Alika Autor: ~gks [178.37.220.*]
    "ręce opadają jak się widzi coś takiego, a do tego jeszcze wielu uważa inwestycję w GKS za coś dobrego. Pisałem od czasu wycofania się Króla żeby uciekać z tonącego statku to wszyscy mnie przekonywali że to przecież nic takiego. Skoro to nic takiego to proszę bardzo.
    chociaż uważam że lepiej te pieniądze przeznaczyć na ruletkę, tam jest prawie 50% szans a tutaj może 5% szans na wygraną."

grałeś kiedyś w ruletkę? gdzie masz tam 50%? :)

• Re: do Alika Autor: ~rom [83.23.42.*]
    dzisiaj zbierają z ukrytego nie odawać czekać będzie o wiele wyżej!!!!!!!
  • Re: do Alika Autor: ~gks [37.47.229.*]
    wiem o tym
  • Re: do Alika Autor: ~hehe [77.252.235.*]
    jak to gdzie albo czarne albo czerwone .. no chyba że wypadnie zielone :P
  • Re: do Alika Autor: ~gks [37.47.229.*]
    no właśnie

a zielone wpada często, statystycznie raz na 37 przypadków :)

coś się na GKS-sie szykuje, ktoś pilnuje kursu, zapewne, by wystrzelić w górę z odpowiedniego poziomu

no i od wielu dni ktoś zbiera, dzisiaj już niewiele, pewnie już zapakowany, a i nie ma już kto oddawać
  • Re: co wy na to ? Autor: ~Pan [89.25.159.*]
    Niestety Panie i Panowie, 25 groni czeka srednie na dziennym nie pokazuja nic innego, a moze nizej.
  • Re: co wy na to ? Autor: ~poważny [83.145.186.*]
    niestety drogi panie zerknij na wykresik tygodniowy tam to jest lepiej widać dlaczego dotarliśmy właśnie do 31 groszy i jeszcze jedno papier będzie chodził po kilka złoty za jakis czas czy tego chcesz czy nie
  • Re: co wy na to ? Autor: ~Ala [77.253.178.*]
    a na czym patrzysz na biznesradar ?
  • Re: co wy na to ? Autor: ~Pietia [82.145.209.*]
    Powazny nie miej za zle, nie musi, ale powinno byc kapke nizej niz 31.
    Pzdr.
  • Re: co wy na to ? Autor: ~powazny [46.134.172.*]
    raczej nie bedzie nizej ale przy malej plynnosci mozna taki numer zrobic tylko po co na tym poziomie juz nie ma chetnych do oddawania
    analize robie przy pomocy programu 3max
[x]
GKSKAT 6,92% 0,17 2026-05-06 12:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.