ręce opadają jak się widzi coś takiego, a do tego jeszcze wielu uważa inwestycję w GKS za coś dobrego. Pisałem od czasu wycofania się Króla żeby uciekać z tonącego statku to wszyscy mnie przekonywali że to przecież nic takiego. Skoro to nic takiego to proszę bardzo.
chociaż uważam że lepiej te pieniądze przeznaczyć na ruletkę, tam jest prawie 50% szans a tutaj może 5% szans na wygraną.
"ręce opadają jak się widzi coś takiego, a do tego jeszcze wielu uważa inwestycję w GKS za coś dobrego. Pisałem od czasu wycofania się Króla żeby uciekać z tonącego statku to wszyscy mnie przekonywali że to przecież nic takiego. Skoro to nic takiego to proszę bardzo.
chociaż uważam że lepiej te pieniądze przeznaczyć na ruletkę, tam jest prawie 50% szans a tutaj może 5% szans na wygraną."
niestety drogi panie zerknij na wykresik tygodniowy tam to jest lepiej widać dlaczego dotarliśmy właśnie do 31 groszy i jeszcze jedno papier będzie chodził po kilka złoty za jakis czas czy tego chcesz czy nie
raczej nie bedzie nizej ale przy malej plynnosci mozna taki numer zrobic tylko po co na tym poziomie juz nie ma chetnych do oddawania
analize robie przy pomocy programu 3max