• Pytanie do ekspertów Autor: ~leszcz [31.175.115.*]
    Jak myślicie jak będzie cena Polic do końca roku?
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~raw [83.168.92.*]
    15 zł
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~UK [178.1.195.*]
    20 PLN
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~marysia [178.182.177.*]
    5.20 tylko wcześniej zostaniecie wydym....ni pod wyjście z trendu spadkowego.Czekaj cierpliwie i nie odpowiadaj sam sobie.Pozdrawiam.
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~sąsiad marysi [91.189.23.*]
    Marycha nie zauważyła właśnie przebicia górnej linii trendu spadkowego, właśnie teraz akcyjki zaczną nabierać właściwej wartości...Trzymajcie akcje i siebie, pozdrawiam posiadaczy akcji Polic...nara
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~marysia [78.10.98.*]
    Jesteś pierwszy w kolejce do wydym....a.Właśnie im o to chodzi żeby reszta myslala tak jak TY.Teraz akcyjki[po pokonaniu linji trendu] będą mocne.Gow...o prawda.Dwie luki na wig20[obie nie domknięte]nie dają żadnej nadzieji na wzrosty.Myślisz żę POLICE pojdą pod prąd?Naiwniaku.Pozdrawiam.
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~wer [77.254.84.*]
    A ja mieszkam w szczecinie police mam obok i ajkos tam to dziala wiec acje kupilem. Ale.... ludzie narzekaja na brak pracy i przestoje i takie tam, ponoc maja zwolnic tak kogos (iles tam zalogi) ale nie wiem dokladnie.. Moze sie jakos rozkreca,ale cienko widze czasami, no narazie niech kurs jedzie na fali w gore daj Boze.
    aaa Akcja to sie na Boryszewie rozegra jak Patrowicz wejdzie w Boryszew,
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~Obserwator [83.168.96.*]
    Marysia...czy też może Maryś...przedstawiasz się jako kobieta, a piszesz o sbobie że jesteś facetem...transwestyta ? Zadajcie sobie pytanie-czy ktoś taki jest wiarygodny ? Ta barania głowa trąbi o 5,20 już od 8 zł. Żal ci d..pe ściska, że nie kupiłeś w porę ??? Weź się za kartofle ynwestorze
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~marysia [78.10.132.*]
    Dowiesz się we właściwym czasie co oznacza M.A.R.Y.S.I.A..Teraz skup się na inwestowaniu bo nie zdążysz sprzedać! Target5.20.W dniu kiedy cena będzie 5.20 rozszyfrujesz skrot.Pozdrawiam
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~Gracz [178.1.195.*]
    Prawda jest taka, że cena może jeszcze pójść w górę. Natomiast wszystko jest w rękach grubych, zechcą zrealizować zyski to po baletach (nasza GPW to dzicz i wszelkie wskaźniki, rekomendacje trzeba oceniać ostrożnie). Ja też mam trochę Polic i bardzo lubię patrzeć na konto jak puchnie i puchnie i puchnie i tak już od 8,30. Ale przychodzi zaraz refleksja, że musi kiedyś przyjść spadek a ja bym chciał jak najwięcej (chciwość). Dlatego bardzo uważnie teraz przyglądam się kursowi i trzyma ręke na pulsie. Oczywiście życzę sobie i Wam żeby dobiło do 15.
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~marysia [78.10.132.*]
    Jesteś zdrowo jebni...ty ale to już Twój problem[brak wiedzy na temat A.T]Kibicuj sobie i innym zostaniesz wydym...ny szybciej niż Tobie się wydaje ynwestorze[gracz].Pozdrawiam.
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~Gracz [178.1.195.*]
    No to będę miał z tego przyjemność. A ty kiedy zostałaś tak nieładnie wydym...na Marysia, że tak jadem rzucasz ?
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~marysia [78.10.128.*]
    Nie zostałam .Przy cenie 8zł napisałam[muszę być obiektywna aby być wiarygodna] że nastąpi odbicie.Przypominam i pozdrawiam.
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~precz z debilami [46.161.100.*]
    Dnia 2012-07-30 o godz. 21:19 ~marysia napisał(a):
    > Nie zostałam .Przy cenie 8zł napisałam[muszę być obiektywna
    > aby być wiarygodna] że nastąpi odbicie.Przypominam i
    > pozdrawiam.

Kretynku pierdnij cos jeszcze o nieprzebiciu trendu spadkowego
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~marysia [78.8.46.*]
    Chwilowe przebicie.Rynek nie ma sily to widać,słychać i czuć.
  • Re: Pytanie do ekspertów Autor: ~precz z debilami [80.78.68.*]
    Dnia 2012-07-31 o godz. 19:01 ~marysia napisał(a):
    > Chwilowe przebicie.Rynek nie ma sily to widać,słychać i
    > czuć.

Idioto zajmij sie policami a nie rynkiem

Moze jeszcze jakis update od rybinskiego?
[x]
POLICE 0,52% 7,66 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.