Marycha nie zauważyła właśnie przebicia górnej linii trendu spadkowego, właśnie teraz akcyjki zaczną nabierać właściwej wartości...Trzymajcie akcje i siebie, pozdrawiam posiadaczy akcji Polic...nara
Jesteś pierwszy w kolejce do wydym....a.Właśnie im o to chodzi żeby reszta myslala tak jak TY.Teraz akcyjki[po pokonaniu linji trendu] będą mocne.Gow...o prawda.Dwie luki na wig20[obie nie domknięte]nie dają żadnej nadzieji na wzrosty.Myślisz żę POLICE pojdą pod prąd?Naiwniaku.Pozdrawiam.
A ja mieszkam w szczecinie police mam obok i ajkos tam to dziala wiec acje kupilem. Ale.... ludzie narzekaja na brak pracy i przestoje i takie tam, ponoc maja zwolnic tak kogos (iles tam zalogi) ale nie wiem dokladnie.. Moze sie jakos rozkreca,ale cienko widze czasami, no narazie niech kurs jedzie na fali w gore daj Boze.
aaa Akcja to sie na Boryszewie rozegra jak Patrowicz wejdzie w Boryszew,
Marysia...czy też może Maryś...przedstawiasz się jako kobieta, a piszesz o sbobie że jesteś facetem...transwestyta ? Zadajcie sobie pytanie-czy ktoś taki jest wiarygodny ? Ta barania głowa trąbi o 5,20 już od 8 zł. Żal ci d..pe ściska, że nie kupiłeś w porę ??? Weź się za kartofle ynwestorze
Dowiesz się we właściwym czasie co oznacza M.A.R.Y.S.I.A..Teraz skup się na inwestowaniu bo nie zdążysz sprzedać! Target5.20.W dniu kiedy cena będzie 5.20 rozszyfrujesz skrot.Pozdrawiam
Prawda jest taka, że cena może jeszcze pójść w górę. Natomiast wszystko jest w rękach grubych, zechcą zrealizować zyski to po baletach (nasza GPW to dzicz i wszelkie wskaźniki, rekomendacje trzeba oceniać ostrożnie). Ja też mam trochę Polic i bardzo lubię patrzeć na konto jak puchnie i puchnie i puchnie i tak już od 8,30. Ale przychodzi zaraz refleksja, że musi kiedyś przyjść spadek a ja bym chciał jak najwięcej (chciwość). Dlatego bardzo uważnie teraz przyglądam się kursowi i trzyma ręke na pulsie. Oczywiście życzę sobie i Wam żeby dobiło do 15.
Jesteś zdrowo jebni...ty ale to już Twój problem[brak wiedzy na temat A.T]Kibicuj sobie i innym zostaniesz wydym...ny szybciej niż Tobie się wydaje ynwestorze[gracz].Pozdrawiam.
Dnia 2012-07-30 o godz. 21:19 ~marysia napisał(a):
> Nie zostałam .Przy cenie 8zł napisałam[muszę być obiektywna
> aby być wiarygodna] że nastąpi odbicie.Przypominam i
> pozdrawiam.
Kretynku pierdnij cos jeszcze o nieprzebiciu trendu spadkowego