w parkiecie jest mowa o tym, że poljadlo bedzie razem z Moską zwiększać sieć sprzedaży.
zapewne przejmą Leśne Runo i to Oni zaniżają kurs pod transkację przejęcia.
jak tylko przejmą pakiety kajci leśnego to będą podnosić papier.
Kupiłem właśnie pakiecik w promocji. Sam nie wiem po co. Pewnie dlatego ze spadło w moment 25% - bez jakiś specjanlych powodów, ot ktoś wychodził :) Myślicie ze mogę liczyć na darmowy obiady? W końcu jestem panem współwłaścicielem! Hie, hie.
Chciałem coć napisać ale nie powiem nic. Po prostu już jestem do przodu i gdybym się teraz wypowiedział to tak czy inaczej nie byłoby to szczere ani bezinteresowne. W konsekwencji straciłbym szacunek do samego siebie. Każdy robi co uważa (za słuszne). Pozdro
Od tygodnia ktos skupuje akcje. W zeszłym tygodniu pilnował żeby nie przekroczyc 0,40 i i równocześnei dławił popyt i zbijał kurs do 0,30 kiedy tylko mógl. Skupił już ze 2% akcji (cąły ff to 16%)
Jakies dzieciaki dla odmiany podnosiły kursy kupując pakiety po 100 akcji. W sumie bez sensu bo nie sprzedawali nic.
To jest 18 zyskowynych restauracji.
A teraz świeże info o zmianach.
Założyłbym się że bardzo wkrótce zobaczymy 0,80 albo i zeta ale ja się nie zakładam.
I raczej odradzałbym kupowanie liczącym na szybki zysk. Skupujący trochę się mota ale obserwując zlecenia raczej wie co robi. Przy tak małej płynności trzeba mieć stalowe nerwy. Tutaj jazdy po 40% dziennie jeszcze będą ale nie tylko na plusie. Idę spać
fajnie sobie pogrywaliście na promecie a czy Pti tam i tutaj pociągają za sznurki? Promet to jest przykład jak nadzór ma gdzieś obywateli? a o amber gold cały czas coś szukają jestem ciekaw czy te całe PTI lubi tak dymać akcjaonariuszy ?
Dnia 2012-08-21 o godz. 08:05 ~nc napisał(a):
> To samo co kiedys na Klonie a niedawno na IFC. Dzisiaj
> uwolnienie na kilak minut po cenie okolo 1zl a jutro
> najdalej po jutrze wyrzutka.
że co? masz w ogóle dostęp do notowań? przecież nie podnieśli ani kursu odniesienia ani widełek więc jak mają otworzyć po 1 zł?? bez transakcji nigdzie nie pojadą
kiedyś tak było, dlatego mogli pchać o 1000% w górę bez ani jednej transakcji wisząc na górnych widłach przez tydzień... od jakiegoś czasu to ukrócili i bez transakcji nie puszczają