• pakiet Autor: ~elwira [95.40.195.*]
    ktos kupił w pakiecie ponad 600000 szt akcji i to cenie wyższej niz na rynku... Będzie dobrze, tylko kiedy....
  • Re: pakiet Autor: ~hm [83.23.174.*]
    Wczoraj przed otwarciem ktos sprawdzal glebokosc podazy na prawie 500 tys sztuk akcji. Na S tez cos dziwnego bylo przez kilka minut PKC.
  • Re: pakiet Autor: ~interesting [87.54.48.*]
    Czy to jakieś sprawdzanie akcjonariuszy kto jest jeszcze na pokładzie a kto już go opuścił??? Co o tym myśłicie? Bo narazie nic ciekawego na papierku sie nie dzieje, obroty jak w warzywniaku na rogu... Czyżby wktórce jakieś odbicie od dna?
  • Re: pakiet Autor: ~Mentor [95.49.237.*]
    powiem krótko na chwile obecną mamy promocję
  • Re: pakiet Autor: ~zoska.. [95.40.195.*]
    tak jak pisałam jest info kto brał, ale szkoda ,że nie z rynku, to moment by szło w górę , a tak to nic się nie dzieje... Może dobre wyniki będą

26.07. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 10/2012

Zarząd PBS Finanse S.A. z siedzibą w Sanoku informuje, że w dniu 26 lipca 2012 roku otrzymał zawiadomienie od Podkarpackiego Banku Spółdzielczego z siedzibą w Sanoku o nabyciu znacznych pakietów akcji Spółki.

1.W dniu 25 lipca roku Podkarpacki Bank Spółdzielczy w z siedzibą Sanoku nabył na podstawie transakcji pozasesyjnej na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie 610.000 akcji Spółki

2.Przed dokonaniem transakcji Podkarpacki Bank Spółdzielczy z siedzibą w Sanoku posiadał 65.547.175 akcji Spółki stanowiących 62,71 % kapitału zakładowego i dających prawo do oddania 65.547.175 głosów na walnym zgromadzeniu stanowiących 62,71 % wszystkich głosów.

3.Po dokonaniu transakcji Podkarpacki Bank Spółdzielczy z siedzibą w Sanoku posiada 66. 157.175 akcji Spółki stanowiących 63,296 % kapitału zakładowego i dających prawo do oddania 66. 157.175 głosów na walnym zgromadzeniu stanowiących 63,296 % wszystkich głosów.

4.Podmioty zależne od Podkarpackiego Banku Spółdzielczego z siedzibą w Sanoku nie posiadają akcji Spółki.

5.Podkarpacki Bank Spółdzielczy z siedzibą w Sanoku nie zawierał umowy z osobą trzecią, której przedmiotem jest przekazanie uprawnienia do wykonywania prawa głosu.

6.Podkarpacki Bank Spółdzielczy z siedzibą w Sanoku nie przekazał żadnej informacji o zamiarze zwiększenia swojego udziału w ogólnej liczbie głosów w okresie najbliższych 12 miesięcy.

Więcej na: biznes.pap.pl i biznes.pap.pl/espi

kom espi mra
  • Re: pakiet Autor: ~hm [83.21.135.*]
    dzisiaj kolejny pakiet na 200k szt papiera
  • Re: pakiet Autor: ~zośka... [77.113.61.*]
    kupują ,ale szkoda,że nie na rynku, bo obroty kiepskie. A info dobre, przecież prawie milion dokupili..... Więc jest coś na rzeczy
  • Re: pakiet Autor: ~fgh [94.141.150.*]
    Czy to nie zmierza do 66% u GA?
  • Re: pakiet Autor: ~zoska.. [95.40.17.*]
    a miało byc tak pięknie?
  • Re: pakiet Autor: ~klon [89.229.36.*]
    czy BPS łyknie PBS Finace ma Już 6 % akcji Fundusz zależny.
  • Re: pakiet Autor: ~zoska.... [95.41.162.*]
    co taka cisza?
    zwiekszyli zaangażowanie , a kurs sie kisi!!!!!
  • Re: pakiet Autor: ~kk [37.209.132.*]
    Malutki jestem w tym temacie, ale wydaje mi się że głównemu udziałowcowi nie zależy na wysokim kursie, bo może ma zamiar wykupić wszystkie akcje m.in. i od niecierpliwych i tym sposobem wejdzie na giełdę.
    Nie znam się na tym, to tylko moje myślenie, bo dlaczego kurs nie rośnie? W zeszłym roku nic nie mieli, kurs był wyższy teraz maja kilka oddziałów, gotówkę / a więc jakiś majątek jest/ i kurs mało, ze spadł ale jeszcze stoi w miejscu.
    To jest moje myślenie, może ktoś mądrzejszy coś napisze czy tak może być czy nie.
  • Re: pakiet Autor: ~pikuś [109.196.122.*]
    Nie tak być nie może PBS jako bank spółdzielczy nie może wejść na giełdę - czytaj prawo spółdzielcze. To że dwa lata temu poszło na prawie 2 zł z 0,35 to zasługa spekulantów a dokładniej grupki pewnej, aż dziw bierze, że jeszcze tego nie powtórzyli bo dziś się wydaje że wyciągnąć tą spółkę jest jeszcze łatwiej ale pożyjemy zobaczymy - myślę że w końcu ruszą się i wyciągną. Masz racje bankowi nie zależy na razie na cenie akcji z wyjątkiem końca miesiąca, kwartału, półrocza, roku - tylko po to aby zaksięgować bez straty i to tyle - ale suma sumarum uważam że będzie dobrze przecież nikt już na tych poziomach nie chce oddawać i tylko żeby popyt się pojawił to 1 zł w tydzień może być
  • Re: pakiet Autor: ~do pikusia [37.209.130.*]
    dzięki za odp
    a więc spekuło wroć
  • Re: pakiet Autor: ~lenka [86.41.41.*]
    Czytac uważnieblogifinansowe.blogspot.pozdro
  • Re: pakiet Autor: ~zoska... [95.40.74.*]
    co jest........
    z czym co?
  • Re: pakiet Autor: ~zz [89.69.50.*]
    ciekawe kiedy to ruszy na 60 groszy bo wiem ze musi ruzszyc
    lada dzień, lada dzień na 60 gr, ale ja przynajmniej nie na 60 gr tu czekam tylko dużo wyżej i za 60 gr nie oddam
    chyba sie napina
  • Re: pakiet Autor: ~pytek [5.173.125.*]
    wynki w piątek przed sesją czy po sesji?
    wyniki tu nikogo nie interesuja znaczy miło by było zeby były ładne ale moze w koncu cos sie ruszy z kursem
  • Re: pakiet Autor: ~mm [151.248.35.*]
    na wyniki trzeba jeszcze poczekać na razie inwestują
    wystarczy iskra i jedziem
[x]
PBSFINANSE 0,00% 0,83 2026-05-07 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.