• Zapytanie Autor: ~grzegorz [188.147.134.*]
    Czy ktoś z was otrzymał jakąś pozytywną odpowiedź mailową od spółki SERENITY ? Kiedy np. notowania wrócą na parkiet, lub jakie kroki poczynili by przywrócić kurs ? Telefonicznie się nic nie dowiedziałem.
  • Re: Zapytanie Autor: ~klaudiusz [193.111.166.*]
    no przeciez masz walne 16 sieprnia, zeby wybrac nowa rade nadzorcza ktora wybierze bieglego rewidenta
  • Re: Zapytanie Autor: ~grzegorz [46.205.107.*]
    Tak. Wiem, jak wy również, że walne jest 16 go sierpnia. Ale telefonicznie nic się nie można dowiedzieć na ten temat. Czy jednym z punktów np.będzie wybór b.rewidenta.
  • Re: Zapytanie Autor: ~mistrz [89.229.104.*]
    tu gotówka jest stracona na zawsze ,lepiej szybciej oswoić się z tym faktem szkoda dalszych złudzeń.
  • Re: Zapytanie Autor: ~jan [213.238.121.*]
    jak to starcona? Po 1 gr opchniesz bez problemu.
    nie oddasz tego nawet za darmo ,bo nigdy tego nie odwieszą ,nigdy nie sprzedasz za 0,01
  • Re: Zapytanie Autor: ~luki [77.65.55.*]
    Zgadza sie,firma niby niezła ale kurs tragiczny bez perspektyw,ci co kupili za 0,25 i wyzej raczej juz nie nie odzyskaja kasy a przynajmniej nie w ciagu roku
  • Re: Zapytanie Autor: ~ROOS [86.63.112.*]
    Też obawiam się, że nie odwieszą. Co z tego, że NWZ skoro jedno już było i ...zdjęto wszystkie punkty z obrad. Tym razem lepiej nie będzie pewnie. Najkrócej mówiąc, w majestacie prawa wyciągnięto łapy po nasze pieniądze. Najłatwiejsza forma zarobku. Emisja za emisją, zebranie kasy i zawinięcie interesu. A ja głupi zamiast zakładać spółki na NC po 8godzin w robocie siedzę. wrrr
    prosta szulernia,zakłada firmę i obiecuje gruszki na wierzbie.potem wyprzedaje naiwnym akcje i dalej sami róbcie z tym co chcecie.

• Re: Zapytanie Autor: ~macem [83.29.135.*]
    mają akcjonariuszy szeroko w d.. , wstyd oby sie udławili tymi pieniędzmi, ja tez nie sprzedam tych akcji nigdy.
  • Re: Zapytanie Autor: ~ROOS [86.63.112.*]
    Jakich akcji?? To co my mamy to g**no warte elektroniczne świstki. AKCJE to oni już upchnęli. Po interesie.
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.