KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 13 / 2012
Data sporządzenia: 2012-07-24
Skrócona nazwa emitenta
CERABUD S.A.
Temat
cerabud
Podstawa prawna
Treść raportu:
Cerabud to spółka która oszukuje pracowników i akcjonariuszy. Ostatnio publikowane raporty sporządzono na podstawie nieprawdziwych informacji. Wg mojej wiedzy na dzień dzisiejszy praktycznie cały majątek został rozkradziony, a rzekome cegielnie nie nadają sie do żadnej produkcji. Nowa emisja akcji ma tylko na celu dalsze wyciąganie pieniędzy z rynku i nie ma żadnego pokrycia w majątku. Obiecano mi, że za milczenie dostanę pakiet akcji, ale nawet w to już nie wierzę, dlatego zdecydowałem się na niniejszą publikację.
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 13 / 2012
Data sporządzenia: 2012-07-24
Skrócona nazwa emitenta
CERABUD S.A.
Temat
cerabud
Podstawa prawna
Treść raportu:
Cerabud to spółka która oszukuje pracowników i akcjonariuszy. Ostatnio publikowane raporty sporządzono na podstawie nieprawdziwych informacji. Wg mojej wiedzy na dzień dzisiejszy praktycznie cały majątek został rozkradziony, a rzekome cegielnie nie nadają sie do żadnej produkcji. Nowa emisja akcji ma tylko na celu dalsze wyciąganie pieniędzy z rynku i nie ma żadnego pokrycia w majątku. Obiecano mi, że za milczenie dostanę pakiet akcji, ale nawet w to już nie wierzę, dlatego zdecydowałem się na niniejszą publikację.
MESSAGE (ENGLISH VERSION)
INFOMACJE O PODMIOCIE >>>
PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
Data Imię i Nazwisko Stanowisko/Funkcja Podpis
2012-07-24 Maciej Orzechowski były Prezes Zarządu
Źródło: ESPI
Komunikat zgodny z prawdą a odzwierciedleniem tego jest obecna sytuacja w spółce i kurs akcji spółki na NC. Jeśli zarząd dalej będzie prowadził złą politykę w firmie to zostaje tylko złożyć pozew zbiorowy, póki nie zostanie Cerek rozkradziony.