Stary lis nie takie kurczaki z forum zjadal w całości,ubierze was w makulaturę a sam sobie druknie w razie potrzeby. Do tego te slupy robert31,chłop. Cienko wam idzie naganianie.
Dnia 2012-07-23 o godz. 12:39 ~chłop z mazur napisał(a):
> He, he... no, jeśli przyjmiemy, że jestem słupem Kinga i
> naganiam, to zbicie ceny z 1,67 na 0,04 PLN nazywasz
> cienkim naganianiem...?? :))))))))))))))
To jak bym grubo
> naganiał, to dzis jaki kurs by latał...?? - 2 PLN (minus)
> ??? :))))
E,no to czuje się wyrózniony.......ale jest mały problem.Bo jak ktoś czyta uważnie jak i kiedy się odzywam i co piszę to chyba bym na karnet w nowymtworze Krolika nie zarobił....
Dnia 2012-07-23 o godz. 14:39 ~hej napisał(a):
> porównywać robercika do chłopa to tak jak porównywać mrówkę
> do słonia
poza tym ten szczeniak kupił po 11 groszy a
> teraz struga wariata że zrobił świetny interes
I odezwał się malinowy nos....tzn.napisał znany koleżka z innego IP.....oj,z wami jak z dziećmi.....nie pytaj za ile kupił bo też kupił i za 4 i za 5gr..........pytaj za ile sprzeda:):):):):)
baw się malinowy nosku dalej,ale jak widac cieńko Cię słuchają...bajki o resplitach i takich tam już nie działają....pomysl nad czymś orginalnym....
Dnia 2012-07-23 o godz. 15:42 ~hej napisał(a):
> ty jesteś typowy leszcz, uśrednia w dół zamiast w góre, to
> oczywista droga do bankructwa
gratulacje haha
Maliniak,wiesz dobrze z autopsji ile razy już Was skubąłem na ostro,nawet na pronku juz 2 razy i kilka razy mniej.....i nie musisz zmnieniać nicków bo dla mnie zawsze będziesz malinowy nos......:):):)
zyczę ci abyś też tak bankrutował jak ja ............buhahahahha...
przypomnij sobie inne spółeczki z problemami an których bankrutowałem.........:):):)
zyczę zdrowia i dobrej prowizji od królika.....
Dnia 2012-07-23 o godz. 18:09 ~hej napisał(a):
> brakuje ci jak zwykle argumentów więc głupio paplesz
> konkrety, kiedy ty mnie chłopcze skubnąłeś??? tworzysz
> swój wirtualny świat i miesza ci się z rzeczywistością,
> biedne dziecko
Widzę,że bezczelnośc to Twoje drugie imię.....a więc malinowy nosku,skoro brakuje mi argumentów to jak przedstawisz brak odpowiedzi na moje pytanie zadane tydzień temu.....???
Jak ktoś wnikliwie śledzi wątek tamtejszy to wie,że jesteś nikim więcej tylko naganiaczem,aby wyciągnąc od ulicy jak najwięcej akcji po takiej smiesznej cenie....Szkoda tylko ,że Twoje odpowiedzi są na poziomie nie wartym komentarzu....swoją drogą życze Tobie żebyś kiedyklolwiek miał tak wirtualny świat jak ja i zaczął w końcu grać za swoje,a nie za prowizje królikową...:):):):)
mam ci odpowiadać na naiwne pytanie po co tu siedzę?
zawsze leszcze takie zadają jak akcje lecą w dół a ktoś piszę że będzie spadać dalej, chłopcze nawet jakbym naganiał i czekał na taniochę to przecież powinienem już być ubrany do korek i mówić o wzrostach ,mówiłem kilka miesięcy temu że nic z tego nie będzie a ty twierdziłeś że pewnie nagania to ja sobie kupię po taniości bo pewnie zaraz będzie odpał ,,,no i kupiłeś po 11 groszy a ja się z ciebie mogę śmiać bo ty dalej swoje głupoty piszesz i szukasz teorii spiskowych...
na tej samej zasadzie atakowano chłopa jak akcje były ponad 1 zł, i mówiono że skupuje, ty jesteś tak samo naiwny albo zwyczajnie beszczelny, jeśli rzeczywiście dokupujesz ciągle to się nie dziwię że jesteś nerwowy, w końcu dokładać do tego interesu ciągle kase to musi być stres...gdybym chciał to coś wejść skasą mógłbym choćby dzisiaj zebrać te kilka baniek z 5 groszy, przecież to niby promocja, a widzisz jak mam gdzieś twoją promocje, wiem że teraz głupio odpiszesz , nie liczę na nic sesnownego
Król jest wiceprzewodniczącym rady nadzorczej GieKSy. Co ważniejsze, zależna od niego firma Trust Trading posiada ponad połowę akcji klubu. Król twierdzi, że zamierza zająć się budową Polonii Warszawa i chce się pozbyć udziałów w GKS-ie. - Ubiłem znakomity interes w Rosji, na kilkanaście milionów euro. Pieniądze spłyną w sierpniu. GKS mógł mieć u mnie jak u Pana Boga za piecem. Szykowałem się na derby z Ruchem... Ale to już nie wróci. Teraz to Polonia będzie silna, bo - jak już powiedziałem - mam trochę grosza do wpompowania w klub. Rezygnuję z członkostwa w Radzie Nadzorczej GKS-u i zwołuję walne zgromadzenie tej spółki, na którym postawię wniosek o jej upadłość. Teraz miasto i kibice walczący o pierwszoligowy GKS będą mieli 30 dni na przygotowanie się do przejęcia spółki, odkupienia moich akcji i odwieszenie zakazu transferów - mówi Król w rozmowie ze "Sportem".
Nie przejmuj sie. On tak pieprzy po to, aby gościom z GieKSy było żal, że stracili takiego patrona.
A jak było z kasą, wie kazdy, kto się tematem interesuje... Od początku Król nie dawał kasy na GieKSe, tylko miał pomysł na drukowanie akcji REG, to za ich pomocą stworzył spółkę akcyjną, która potem weszła na new Connect.
Polonia żywej gotówki od królików nie uświadczy... :)))
bardzo dobrze zaczyna sie robic o nim glosno najpierw wszyscy beda chcieli wiedziec kto to jest puzniej czym sie zajmuje mysle ze dla nas to dobrze ze jest glosno o nim beda gadki o przekretach firmach moze jakis dziennikarz zyczliwy sie tematem glebiej zajmie