I co powoli w akcjonariacie zaczyna robić się ciasno, na pewno niedługo ponownie zawita tam pan Dariusz Wiśniewski a panika odda za darmo akcje. Ja spokojnie czekam na 2 połowę sierpnia na pewno kilka spraw się wyjaśni z MSX . Pozdrawiam wytrwałych.
Dnia 2012-07-22 o godz. 18:52 ~iruś napisał(a):
> I co powoli w akcjonariacie zaczyna robić się ciasno, na
> pewno niedługo ponownie zawita tam pan Dariusz Wiśniewski a
> panika odda za darmo akcje. Ja spokojnie czekam na 2 połowę
> sierpnia na pewno kilka spraw się wyjaśni z MSX .
> Pozdrawiam wytrwałych.
Jak to przewidziałeś?? Faktycznie Wiśniewski "wpadł na zakupy 6 sierpnia!!
Jak ktoś o takiej reputacji został kupcem dwóch spółek córek Calatravy Capital (CC)? To proste. "Mały Krzyś" to znajomy Pawła Narkiewicza, prezesa i znaczącego akcjonariusza CC
http://www.pb.pl/2198620,58116,maly-krzys-wraca-do-gry
Dnia 2013-02-09 o godz. 18:29 ~władcamordoru napisał(a):
> jeśli to prawda to dlaczego dębski podstawia inne osoby a
> nie trzyma tych akcji na sobie?
???????
Ponieważ Dębski to ""biznesmen"" z udokumentowanymi porażkami w biznesie m.in. Zatra i nieudane przejęcie Optimusa. Nie znalazłam w netcie żadnej informacji o jego sukcesach.
Ktoś może zna??
INFO+ RYNEK GŁÓWNY
08.07.2013 16:49 - 14161480
MOSTOSTAL-EXPORT SA nabycie znacznego pakietu akcji
Raport bieżący 50/2013
Spółka "MOSTOSTAL-EXPORT" S.A. (dalej: "Spółka", "Emitent") informuje, iż w dniu 8 lipca 2013 roku do Spółki wpłynęło zawiadomienie od Pani Marty Zaleńskiej, iż w dniu 2 lipca 2013 roku w ramach transakcji pakietowej pozasesyjnej nabyła 11.000.000 akcji Emitenta i tym samym przekroczyła próg 5% udziału w ogólnej liczbie głosów na Walnym Zgromadzeniu Mostostal Export S.A.
Przed transakcją Pani Marta Zaleńska posiadała 13.727.441 akcji Emitenta, które stanowiły 4,98% w łącznej liczbie głosów na Walnym Zgromadzeniu Mostostal Export S.A. oraz 5,01% udziału w kapitale Emitenta.
Obecnie Pani Marta Zaleńska posiada 24.727.441 akcji Mostostal Export S.A., które stanowią 9,02% udziału w kapitale oraz 8,96% w łącznej liczbie głosów na Walnym Zgromadzeniu Mostostal Export S.A.
Ta sama marta zelenska. Co ja wydymali na calatrawie. Kupuje od calatrawy. Poza sesyjnie akcje msx. Po zanizonej cenie. Dobre. Spoldzielnia w grze. Wszystkie chwyty dozwolone. Msx bedzie w grze