• Czyżby jakaś fuzja ? Autor: ~mackas [81.95.206.*]
    Nasz prezes kupuje...

Raport bieżący nr 5/2012
    Podstawa prawna:

Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji

Zgodnie z art. 70 pkt 1 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, Zarząd Spółki Esperotia Energy Investments S.A. informuje, iż w dniu 18.07.2012 r. do siedziby Spółki wpłynęło zawiadomienie od Pana Jacka Ładny, o przekroczeniu w górę progu 5% głosów na walnym zgromadzeniu w spółce Esperotia Energy Investments S.A., w wyniku dokonania w dniu 18.07.2012 roku transakcji kupna akcji spółki Esperotia Energy Investments S.A.

Przed transakcją Pan Jacek Ładny posiadał bezpośrednio 0 akcji Esperotia Energy Investments S.A., które stanowiły 0% kapitału zakładowego i uprawniały do wykonywania 0 głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy co stanowiło 0% głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy.

W konsekwencji transakcji Pan Jacek Ładny zwiększył liczbę posiadanych bezpośrednio akcji do 2.250.000, które stanowią 8% kapitału zakładowego i uprawniają do wykonania 2.250.000 głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy Esperotia Energy Investments S.A. co stanowi 8% głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy.
    Agnieszka Król - Prezes Zarządu

• Re: Czyżby jakaś fuzja ? Autor: ~wolf [80.53.214.*]
    branże się pokrywają
  • Re: Czyżby jakaś fuzja ? Autor: ~maciekk [109.207.159.*]
    Milion zł do zainwestowania w inną spółkę miał - jeśli nie wejdzie w Atona ze swoim kapitałem to będzie dla mnie co najmniej dziwne
  • Re: Czyżby jakaś fuzja ? Autor: ~krvlik [83.12.118.*]
    Fuzja czy przejęcie za psi grosz ?
  • Re: Czyżby jakaś fuzja ? Autor: ~xawery [89.67.96.*]
    A ty smętny człowieczku wciąż tutaj? W sumie niczego innego się nie spodziewałem :).
  • Re: Czyżby jakaś fuzja ? Autor: ~krvlik [89.76.159.*]
    To samo mogę powiedzieć o tobie :)
    Powinieneś dyskredytować bardziej finezyjnie, jak dawniej bywało. Z łapaniem za błędy ortograficzne będzie problem, ale zawsze jest pod ręką "matoł giełdowy" :)
  • Re: Czyżby jakaś fuzja ? Autor: ~xawery [89.67.96.*]
    Ciebie dyskredytować nie trzeba, życie to zrobiło. Zarówno w kontekście giełdowy jak i szerszym, począwszy od kultury osobistej skończywszy na umiejętności logicznego myślenia. Żenujące ataki ad personam jasno określiły cię jako człowieka. Dalsza obecność na forum pokazuje, że poczucie wstydu czy odrobina honoru też są ci obce. Tkwij dalej w swoim małym piekiełku bankuciku :).
  • Re: Czyżby jakaś fuzja ? Autor: ~krvlik [89.76.159.*]
    Kultura osobista, honor i wstyd, to pojęcie obce nie mi ale tobie, a histeryczna reakcja na "Cinkciarską swołocz" jest nie na miejscu. Jesteś tylko drobnym cwaniaczkiem, którego nie stać na uczciwą pracę.

Przestań beczeć, podciągnij portki, wytrzyj nos i dołuj, bo nie będzie wypłaty :)
    Nie trać na mnie czasu, czas to pieniądz :)
  • Re: Czyżby jakaś fuzja ? Autor: ~1zł [78.88.93.*]
    ...Esperotia Investments Ltd dokonała dnia 18.07.2012 dwóch transakcji sprzedaży akcji Esperotia Energy Investments SA:

1) w liczbie 2.250.000 szt akcji po cenie 1,00 zł za akcję,

2) w liczbie 667.000 szt akcji po cenie 0,45 zł za akcję.

Transakcja została zawarta poza rynkiem NewConnect (umowa cywilnoprawna). Osoba, której dotyczy zawiadomienie nie wyraziła zgody na publikację danych osobowych.
    Agnieszka Król - Prezes Zarządu
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.