• SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: siem11 [83.23.27.*]
    Witam 19.07.2012
    Same cuda i cudeńka .Parę sesji temu młotkowi wymienili się 400.000 akcji płacąc po 4.35zł.
    Przez te kilka sesji stracili?? 152.000zł.To tylko pozory.Teraz to właśnie oni spuszczają kurs i
    wykupują tanie akcje.To może jeszcze trochę potrwać.Sprzedajesz toś kiep.Znów na zrównoważeniu zbili kurs z 4.04 do
    3.97zł. to 7 groszy. Tego jeszcze w tym roku nie było.Zrobiono to 3 transakcjami tylko na ponad 5000 akcji.Proponuję na skotanie zrobić kurs na otwarciu i następnie puścić notowania na
    dogrywkę z co najmniej 0.50 do 1.00zł mniejszym kursem.Po cholerę bawić się w czasie całej
    sesji i udawać, że chodzi tu o notowania .Tu chodzi o złodziejstwo i ogłupianie ludzi i nic
    więcej.
    No to co ? jutro znów śmieszne wahania kursu.Zawsze możesz stracić jak puszczą Ci zwieracze
    Pozdrawiam siem11
    PS serdeczne uznanie dla cudaczków od 5.00 , 6.00,10.00 ,a szczególnie tych od szybkiego
    kursu 100.00zł A ku ku
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~stopka [83.5.214.*]
    Pozdawiam Siemie :)))
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: siem11 [83.23.27.*]
    Witaj STOPKA
    Ogromnie miło,że się odezwałeś.
    Życzę dużo trafnych inwestycji.
    Trzymaj się
    serdecznie pozdrawiam siem11
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~v4 [85.222.40.*]
    sprzedałem po 4,90 ale odkupiłem za wcześnie f...!! pozdro Siem
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~JKW [24.212.212.*]
    Dnia 2012-07-20 o godz. 07:58 ~v4 napisał(a):
    > sprzedałem po 4,90 ale odkupiłem za wcześnie f...!! pozdro
    > Siem

Trudno zawsze utrafic w dziesiatke.
    Chyba nikomu nie udaje sie to w 100%.

JKW
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~monia [79.191.148.*]
    bez krezusa skotan jest zerem
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~JKW [24.212.212.*]
    Dnia 2012-07-20 o godz. 09:30 ~monia napisał(a):
    > bez krezusa skotan jest zerem

Czy to jest choroba ?

JKW
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~v4 [85.222.40.*]
    nieuleczalna
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: siem11 [83.23.27.*]
    Szanowny panie bolo-monia.Uprzejmie proszę nie zaśmiecać tego wątku.
    Gdyby pan potrzebował pomocy lekarskiej to polecam Klinikę w Tworkach.Tam leczą tak
    beznadziejne przypadki jak pański.
    Z wyrazami troski o pańskie zdowie psychiczne
    siem11
    PS polecam też panu lek alaks-to cudowny środek na opróżnianie.Panu może to posłużyć
    do opróżnienia zwichrowanych myśli.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.148.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    nigdy nie wierzyłam w skotana krezus jest perłą i tak już zostanie chwała Karkosika przeminęła bezpowrotnie
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~v4 [85.219.167.*]
    Trzeba zrozumieć człowieka, Bolo kupował Krezusa po 11 zeta więc teraz nagania
    dawcom kapitału Karkosik dziękuje
    spadać cie-sy na szczaw
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~Michał [87.205.237.*]
    na kolejne zakupy ustawiam się poniżej 3,6..))
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: siem11 [83.20.234.*]
    20.07.2012
    Witaj Michale

Jest to wcale dobrze przemyślane.Jeżeli pozwolisz to spróbuje się podłączyć pod Ciebie.
    Na tym poziomie można dobrać.Chociaż po drodze myślę,ze można jeszcze pograć.
    Familia i słupy są tu nieobliczalni.Zobacz codziennie ustawiają kurs pod skup,ale też
    pogrywane jest na DT.Wyrażnie widać jak pogrywają między sobą i często zmieniają zagrywki
    ale jak się ma czas / cholera nie zawsze / to idzie się do nich podłączyć.
    Pozdrawiam siem 11
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~siekiera [91.237.136.*]
    o czym marzycie ? o 3,60 ? chyba to niemożliwe bo karki utworzyli odwrócony młot który kończy spadki i zaczynamy nową falę wzrostową .na krezusie akcje wymienione ,część kasy idzie na skotana i znów przerzucanie na konto grażynki pakiecików nazbieranych niżej. po to był ten zjazd ponożej 4 zeta
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~vvv [83.5.191.*]
    żeby nie było tak różowo dorzucę kilka swoich przemyśleń, którymi proszę się nie kierowac w swoich decyzjach... pozostawiam do przemyślenia...

sądzę że w najbliższym czasie wig20 straci ok 7%, swig ok 5%... a więc można to nazwać letnią zwałką... dlaczego? 1.marazm na rynkach 2.napływające negatywne dane... dlatego tez jeśli juz giełda zdecyduje się na wykonanie jakiegoś ruchu to obstawiam że spadkowego...
    idąc tym tropem popatrzmy na skotka... skoro karki zwiększają zaangażowanie to zapewne wykorzystają panującą sytuacje na rynku i wywołaniem paniki odbiorą akcje znacznie taniej... tutaj myślę o cenie 3-3.20 brutto/sztuka... akcjonariat znów będzie narzekał na skotan i karków że co urośnie to oddaje... niestety tak to tutaj jest... lecz do czasu... przyjdzie czas na wzrosty ale jeszcze nie teraz... trzeba uzbroić sie w cierpliwość i czekać na odpowiedni moment do zakupu lub zwiększenia zaangażowania...
    na poparcie mojej teorii przedstawiam fakt: brak podania informacji nt. zakończenia prac awbudu, brak info o zwycięzcach kolejnych przetargów (czyżby nikt w nich nie startował?) a to wszystko składa się na rozgoryczenie i brak zaufania drobnych akcjonariuszy do zarządu... reasumując myślę że będą spadki... a Wy myślcie co chcecie i czyńcie jak uważacie... pozdrawiam...
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~piksy [178.37.253.*]
    dziekujemy za pzremyslenia ,sa merytoryczne i to najwazniejsze w odroznieniu od papki siema z ktorej nic nie wynika.
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~Michał [87.205.237.*]
    Witaj siem 11 , witaj v v v ..spółki i to nie tylko Skotan to temat rzeka..zależy jak kto do tematu podchodzi , czy czysto fundamentalnie czy tylko wg AT..wielu na różnych forach pisze że , gdzieś tam AT się nie sprawdza i wg posiadanych wiadomości o AT mają swoją rację , pytanie tylko, czy to jest zaawansowane AT i czy to AT ich w balona nie robi..a zaawansowane nie robi..niektórzy tu widzą po ostatniej sesji odwrócony młot , którego tak naprawdę nie ma !! , to tylko jest biała świeca z górnym cieniem , a cień ten jest nie beż powodu..ale do rzeczy..potwierdzam nadal iż na zakupy liczę poniżej 3.6 co najszybciej może zdarzyć się za 2 sesje przy gorliwych zagrywkach rozdającego albo dłużej.. niżej już wg mnie nie powinno spaść gdyż wg moich kresek następna stacja na zakupy byłaby poniżej 3..teoretycznie możliwe ale praktycznie tego nie widzę..wspomnę że zagrywki DT też są wg AT..i tyle ogólnie w temacie..
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: siem11 [79.186.40.*]
    Witam
    " Piksy " to inwestor piszący o papce.Chłopak mój wnuczek zajada się papką.Czyżbyś był w
    wieku mojego wnuczka.Widzisz młody? człowieku,ja cię nie obrażam. Ty masz satysfakcje
    wypisując kalumnie na siema.Mógłbym napisać ,że jesteś papkowaty.Tylko po co ?
    Może tak napiszesz coś merytorycznie OD SIEBIE,a nie streszczając innych postów co jest
    tu coraz bardziej popularne. Tu można również zauważyć coraz więcej jest ludzi zmieniających swój NICK.Przestań-cie się wstydzić tego co piszecie.Bądżcie sobą.
    Teraz o spółce i notowaniach.Cały czas trwa skup.Familia skupuje pod zwyżkę i DT.
    Co można zauważyć to,że mało drobnych inwestorów nie daje się robić w konia i nie oddaje
    taniejących akcji.Zauważmy jak nie ma chętnych na ich zagrywki to oni sami bawią się ze sobą.
    Popatrzmy i nie oddawajmy im taniejących akcji.Oddałeś tanio.Jesteś w plecy.Nie puszczają
    tobie zwieracze - nie tracisz i masz radochę z tych kretynków pogrywających między SOBĄ.
    Pozdrawiam siem11
  • Re: SKOTAN- WITAJCIE MŁOTKOWI Autor: ~wolodia [213.195.151.*]
    ale kram!niezle..w lutym spoko dokupi sie ponizej 4zl
[x]
ONESANO 0,90% 0,68 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.