co sądzicie o rekomendacji bgż? zastanawiam się czy możiwe jest faktycznie podciągnięcie pod 48pln- euro tanieje a prognozy zetkamy były oparte na 1 euro - 4.25
millenium daje 40 pln za akcje-kto bliższy prawdy?
Spoglądam na forum z sentymentu ::))) Moją opinię znasz,bo tylko my dwóch tu piszemy ::))) (akcji juz nie mam). Gdzie oni z rekomendacjami byli dwa lata (jeszcze nawet rok ) temu , teraz to oni mogą ::)))?Jest rekomendacja,trzeba pokład opuszczać .::)))?? Jest wiele innych spółek dobrych( bez rekomendacji ) ,a kurs szoruje po dnie .Proponuję, przeanalizuj Fasing, spólka jeszce lepsza i Dobra , Pozdr.
Coś nie podciąga w górę ::))?? Przekłada i przekłada , chyba brakuje jemu jeszcze kilkaset sztuk ?? To próbuje resztkę wydusić ?? i wtedy pociągnie . Ogólnie bezsens gpw!!!!
Nie mogę,po prostu nie wiem. Te 20 tys. dziś zbiło mnie z tropu,nie zauważyłem jak to poszło,czy było umówione,czy brane z górki,czy sprzedane :::)))??Ale te rekomendacje i inne artykuły (stockwatch),to trzeba traktować z uśmiechem i przymrużeniem oka ::)))).Przez 5 lat nikt nic nie wspomniał,(blokada informacji),a teraz raptem zauważyli i nawet z rekomendacjami wyskakują.