INWAZJAPC: Ogłoszenie przerwy w obradach Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia InwazjaPC S.A.
(..)
Zwyczajne Walne Zgromadzenie zostanie wznowione do dnia 13 lipca 2012 r. do godziny 16.00 w tym samym miejscu, tj. w Kancelarii Notarialnej Agata Romanowicz, Kamila Komarzańska s.c. we Wrocławiu (50-116), przy ul. Rynek 60.
(....)
co tam slychac po tym wznowionym walnym - prezes dostal w koncu to absolutorium
a zażalenie jest w koncu oddalone ?
Ja tam inwestor za 1,5 mln
a jest ta emisja nie ma ?
"
13 lipca kontynuowane było (po prawie miesięcznej przerwie) Zwyczajne Walne Zgromadzenie akcjonariuszy spółki. Pod głosowanie poddano dwie uchwały. Pierwsza przewidywała powiększenie kapitału zakładowego spółki o nie więcej niż 1.534.925,00 zł w drodze emisji nie więcej niż 15.349.250 akcji zwykłych na okaziciela serii F o wartości nominalnej i emisyjnej równej 10 groszy. Miałyby one zostać w całości pokryte wkładami pieniężnymi. Dotychczasowi akcjonariusze zostaliby pozbawieni prawa poboru. Druga uchwała zakładała ubieganie się o wprowadzenie akcji na NewConnect i ich dematerializację. Uchwały nie zostały jednak podjęte. Nie było żadnych głosów „za”, a jedynie same „wstrzymujące się” – oddane zresztą z akcji stanowiących tylko 1,83% kapitału zakładowego."
racja walczcie o swoje tez rozwazalem kupno ipc cos mi tu smierdzialo... naszczescie nie kupilem ale za to co tu bylo naobiecywane pewny zysk w niepewnych czasach itp. nalezy sie wyrok
wyrok bedzie na 100% ale czy odzyskamy kase?najlepiej wyjsc z tego przez gielde ale seweryn tego nie rozumie ze jesli cena akcji osiagnie 30 gr to odpadna mu pozwy cywilne drobnych ja nie odpuszcze nie wiem jak inni ale mam kase na adwokatow,5% przedmiotu sporu i byc moze 2-3 lata walki w sadze bo ja nie kupilbym tego smiecia gdyby nie obietnice zyskow i ekspansji tlumaczenie ze przez powodz w tajlandii oni splajtowali jest dobre ale dla przedszkolakow w spolce na pewno dzialo sie zle od dluzszego czasu kradzieze ,prezes pozyczal sobie kase ze spolki etc
najgorsze jest to ze ludzie z tej IPC nie maja za grosz honoru,odwagi cywilnej zeby ta spolke uratowac ,zreszta sami zlozyli wniosek o upadlosc dziwne prawda?to na pewno im juz nie zalezy.....bo swoje wzieli