• Najtańsze ubezpieczenie Autor: ~ANDIW [83.29.217.*]
    Jeśli ktokolwiek ma wątpliwości, jakie jest najtańsze ubezpieczenie na życie może sprawdzić na stronie
    http://andiw.pl/klubklientaandiw/ofertakka
  • Re: Najtańsze ubezpieczenie Autor: ~Danken [148.81.117.*]
    I co z tego, że coś jest najtańsze jak potem nie zobaczysz pieniędzy. Lepiej się ubezpieczać w znanych ubezpieczalniach, typu Generali. Zwłaszcza na życie, żeby chociaż bliscy mieli coś w razie czego. To za poważne trochę sprawy, żeby sobie tak beztrosko podchodzić i udawać, że wszystko bezpieczne.
  • Re: Najtańsze ubezpieczenie Autor: ~patrycja [80.238.108.*]
    Ja jeszcze przyjrzałabym się raczej Generali, to jest jednak moim zdaniem jeden z lepszych ubezpieczycieli i chyba raczej takiego ubezpieczyciela bym sie trzymała.
  • Re: Najtańsze ubezpieczenie Autor: ~makowczyk [188.137.52.*]
    Najtańsze ubezpieczenie nie znaczy najlepsze.Lepiej dokładnie sprawdzić każdą ofertę, tanie- nie zawsze znaczy dobre i kompleksowe. Polecam zapoznać się z ofertami ING są jednymi z najbardziej przejrzystych a rynku.
  • Re: Najtańsze ubezpieczenie Autor: ~apsik [194.177.29.*]
    ING przejrzyste? hahahahahha

zapoznaj się z OWU do ubezpieczenia "Strategia Lwa"

jak mi "złożysz" wzór na obliczanie składki na ubezpieczenie to jesteś mistrz świata - nawet agenci, którzy latami sprzedawali ten produkt nie mają pojęcia ile ze skłądki idzie na ubezpieczenie a ile na fundusze...

ot taka zasada... im bardziej skomplikowana polisa tym lepiej... nikt nie będzie dopytywał się o prawdziwe koszty bo można ściemniać że to "trudne do obliczenia i po co to komu wiedzieć" (takie hasło usłyszałem kiedyś od agenta ING)