• juz 2 mln na sprzedaży po 5 groszy Autor: ~hej [77.65.156.*]
    taka perełka, wszyscy się rzucają na akcje królika, przecież to wartość niebywała ubrać się w emisje królicze
  • Re: juz 2 mln na sprzedaży po 5 groszy Autor: ~robert31 [86.41.226.*]
    Dnia 2012-07-18 o godz. 10:04 ~hej napisał(a):
    > taka perełka, wszyscy się rzucają na akcje królika,
    > przecież to wartość niebywała ubrać się w emisje królicz

nie graj głupa...nie ma popytu to trzeba nastraszyć iloscia po prawej moze jacys obsrańcy się znajdą aby napełnik koszyczki wystawione po lewej.........wał znany od początku GPW.....byłbys tak miły i uzasadnił forum,skad bierze się twoja nadaktywnosc na forum tak skończonej spółki
    (wobec Ciebie)....jak ta........życze powodzenia,ale jak widac idiotów juz na walorze nie ma i nikt za darmo nie będzie oddawał....
  • Re: juz 2 mln na sprzedaży po 5 groszy Autor: ~hej [77.65.156.*]
    no jak, przecież chce odebrać te cenne walory od ciebie, pewnie dlatego tak dużo piszę

to nie wy oddajecie akcje, tylko ci co dostali akcje z emisji, także nie ma znaczenia czy jeden leszcz z drugim sprzeda teraz czy za rok, kurs i tak leci bo król sobie już "wyrobił marke" na GPW że nikt normalny się już nie nabiera na te kolorowe infa, pamiętacie jeszcze te świetne infa o obejmowaniu akcji np: przez kancelarię po bodajże 70-80 groszy? wtedy już cześć z nas wiedziała że to lipa bo wczesniej już takie numery były...i co ? wtedy też takie roberciki twierdziły że zaraz będzie odpał i po co tutaj siedzimy skoro nie mamy akcji, piaskownica...
  • hej [77.65.156.*], Autor: ~robert31 [86.41.226.*]
    Dnia 2012-07-18 o godz. 11:46 ~hej napisał(a):
    > no jak, przecież chce odebrać te cenne walory od ciebie,
    > pewnie dlatego tak dużo piszę

to nie wy oddajecie akcje,
    > tylko ci co dostali akcje z emisji, także nie ma znaczenia
    > czy jeden leszcz z drugim sprzeda teraz czy za rok, kurs i
    > tak leci bo król sobie już "wyrobił
    > marke" na GPW że nikt normalny się już nie
    > nabiera na te kolorowe infa, pamiętacie jeszcze te świetne
    > infa o obejmowaniu akcji np: przez kancelarię po bodajże
    > 70-80 groszy? wtedy już cześć z nas wiedziała że to lipa
    > bo wczesniej już takie numery były...i co ? wtedy też
    > takie roberciki twierdziły że zaraz będzie odpał i po co
    > tutaj siedzimy skoro nie mamy akcji, piaskownica...

Wszystko pięknie,ładnie,ale dalej oprócz wywodów socjotechnicznych nie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego i w imie czego tak troszczysz się o akcjonariuszy........????
    Bezinteresownie to już nawet w morde dostać nie można:):):)
    Ty wiesz swoje,my swoje.........znając życie mamy ten sam cel,a ktoś tu jest bardzo pazerny i zamiast kupic po 4gr niedługo będzie miał duza stratę jak ''ktos'' zgarnie co nieco mln akcji:):):) pracuj dalej,bo też mam kilka złotych na 4gr postawione,ale nie wierzę aby wpadło.....
  • Re: hej [77.65.156.*], Autor: ~hej [77.65.156.*]
    przecież nie kierujesz się opiniami na forum więc w zasadzie co cię to obchodzi, sam podejmujesz decyzje zapewne patrząc na wycene spółki itd... to może wyjaśnisz nam kolego ile jest warty regnon, jaki biznes prowadzi, na czym zarabia , w co pakuje kase jeśli w ogóle ją ma, jak ma się to co robi prezes do tego co mówi,,, kto sprzedawał akcje przez ostatni rok , ile emisji mamy za sobą a ile przed sobą...

ale wiem że to cię nie interesuje, ważne że ktoś nagania na spadki to pewnie chce kupić tanio:-) tak,tak ,,,to jest twoje podejście do inwestycji haha, gratulacje
  • Re: hej [77.65.156.*], Autor: ~robert31 [86.47.67.*]
    Dnia 2012-07-18 o godz. 13:22 ~hej napisał(a):
    > przecież nie kierujesz się opiniami na forum więc w
    > zasadzie co cię to obchodzi, sam podejmujesz decyzje
    > zapewne patrząc na wycene spółki itd... to może wyjaśnisz
    > nam kolego ile jest warty regnon, jaki biznes prowadzi, na
    > czym zarabia , w co pakuje kase jeśli w ogóle ją ma, jak
    > ma się to co robi prezes do tego co mówi,,, kto sprzedawał
    > akcje przez ostatni rok , ile emisji mamy za sobą a ile
    > przed sobą...

ale wiem że to cię nie interesuje, ważne że
    > ktoś nagania na spadki to pewnie chce kupić tanio:-)
    > tak,tak ,,,to jest twoje podejście do inwestycji haha,
    > gratulacje

Widze,że dalej nie udzieliłeś odpowiedzi na zadane pytanie....no cóż każdy kto ma troszke oleju w głowie wie jakie masz odpowiedzialne zadanie....:)::)
    A co do tego sypania szczególnie w ostatnim czasie to zostawie to bez komentarza....
  • Re: hej [77.65.156.*], Autor: ~hej [77.65.156.*]
    uważam że powienień kupić bo to jest super spółka , cena jest śmiesznie niska i pewnie niebawem będzie odpał do nieba !

zadowolony ?

haha

kupuj robercik bo ci zgarnę jednym zleceniem całe 2 bańki po 5 groszy !! szybko szybko ! przecież taka okazja, ja uśredniam od 2 zł i wiem że zarobię ! a tym bardziej że tylu naganiaczy którzy chcą odebrać ten cenny walor, za niedługo zaczniemy handlować majtkami z exotik i palić kubańskie cygara , a ogrzewać będziemy się drewnem z KOOOOMII

toż to perspektywy !!!!!!! ładować, bo robercik albo ja was uprzedzę :)))))))))

haha

I R O N I A

• Re: juz 2 mln na sprzedaży po 5 groszy Autor: ~ojtus1 [46.205.41.*]
    nie ma drugiej tak szmacianej firmy na gpw to jest dramat mialem dzis z rana wyje..bac moje akcje po 0.04 z 70% wtopa ale mowie pie...dole i tak to 30% co zostalo to grosze i mnie i tak nie ratuja i tak czuje sie jak bym umoczyl 100%
  • Re: juz 2 mln na sprzedaży po 5 groszy Autor: ~zulu [178.183.151.*]
    Robercik przestan bajdurzyc !! te glupawe gadanie o straszeniu to słysze juz od 50 gr albo wyzej i ciagle w dol
    Ja tez sie ubralem w bajki malinowego łgarza ,mam nadzieje ze teraz kibice wyrownają za nas krzywdy- jakie spotkały akcjonariuszy Ideonu {centrozapa }Regnona {pronoxa}
  • Re: juz 2 mln na sprzedaży po 5 groszy Autor: ~robert31 [86.41.226.*]
    Dnia 2012-07-18 o godz. 11:43 ~zulu napisał(a):
    > Robercik przestan bajdurzyc !! te glupawe gadanie o
    > straszeniu to słysze juz od 50 gr albo wyzej i ciagle w dol
    >
    Ja tez sie ubralem w bajki malinowego łgarza ,mam nadzieje
    > ze teraz kibice wyrownają za nas krzywdy- jakie spotkały
    > akcjonariuszy Ideonu {centrozapa }Regnona {pronoxa}

czytaj ze zrozumieniem......a jak masz walor od 50gr to współczuje i proponuje zmienić zainteresowania,może zacznij chodzic na mecze poloni w 4 lidze:
    ):):)
  • Re: juz 2 mln na sprzedaży po 5 groszy Autor: ~zulu [178.183.151.*]
    Nawet swoje 5 gr juz nie odzyskasz !!! juz sie POstara o to nowy POlski Abramowicz
[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.