Dnia 2012-07-18 o godz. 10:04 ~hej napisał(a):
> taka perełka, wszyscy się rzucają na akcje królika,
> przecież to wartość niebywała ubrać się w emisje królicz
nie graj głupa...nie ma popytu to trzeba nastraszyć iloscia po prawej moze jacys obsrańcy się znajdą aby napełnik koszyczki wystawione po lewej.........wał znany od początku GPW.....byłbys tak miły i uzasadnił forum,skad bierze się twoja nadaktywnosc na forum tak skończonej spółki
(wobec Ciebie)....jak ta........życze powodzenia,ale jak widac idiotów juz na walorze nie ma i nikt za darmo nie będzie oddawał....
no jak, przecież chce odebrać te cenne walory od ciebie, pewnie dlatego tak dużo piszę
to nie wy oddajecie akcje, tylko ci co dostali akcje z emisji, także nie ma znaczenia czy jeden leszcz z drugim sprzeda teraz czy za rok, kurs i tak leci bo król sobie już "wyrobił marke" na GPW że nikt normalny się już nie nabiera na te kolorowe infa, pamiętacie jeszcze te świetne infa o obejmowaniu akcji np: przez kancelarię po bodajże 70-80 groszy? wtedy już cześć z nas wiedziała że to lipa bo wczesniej już takie numery były...i co ? wtedy też takie roberciki twierdziły że zaraz będzie odpał i po co tutaj siedzimy skoro nie mamy akcji, piaskownica...
Dnia 2012-07-18 o godz. 11:46 ~hej napisał(a):
> no jak, przecież chce odebrać te cenne walory od ciebie,
> pewnie dlatego tak dużo piszę
to nie wy oddajecie akcje,
> tylko ci co dostali akcje z emisji, także nie ma znaczenia
> czy jeden leszcz z drugim sprzeda teraz czy za rok, kurs i
> tak leci bo król sobie już "wyrobił
> marke" na GPW że nikt normalny się już nie
> nabiera na te kolorowe infa, pamiętacie jeszcze te świetne
> infa o obejmowaniu akcji np: przez kancelarię po bodajże
> 70-80 groszy? wtedy już cześć z nas wiedziała że to lipa
> bo wczesniej już takie numery były...i co ? wtedy też
> takie roberciki twierdziły że zaraz będzie odpał i po co
> tutaj siedzimy skoro nie mamy akcji, piaskownica...
Wszystko pięknie,ładnie,ale dalej oprócz wywodów socjotechnicznych nie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego i w imie czego tak troszczysz się o akcjonariuszy........????
Bezinteresownie to już nawet w morde dostać nie można:):):)
Ty wiesz swoje,my swoje.........znając życie mamy ten sam cel,a ktoś tu jest bardzo pazerny i zamiast kupic po 4gr niedługo będzie miał duza stratę jak ''ktos'' zgarnie co nieco mln akcji:):):) pracuj dalej,bo też mam kilka złotych na 4gr postawione,ale nie wierzę aby wpadło.....
przecież nie kierujesz się opiniami na forum więc w zasadzie co cię to obchodzi, sam podejmujesz decyzje zapewne patrząc na wycene spółki itd... to może wyjaśnisz nam kolego ile jest warty regnon, jaki biznes prowadzi, na czym zarabia , w co pakuje kase jeśli w ogóle ją ma, jak ma się to co robi prezes do tego co mówi,,, kto sprzedawał akcje przez ostatni rok , ile emisji mamy za sobą a ile przed sobą...
ale wiem że to cię nie interesuje, ważne że ktoś nagania na spadki to pewnie chce kupić tanio:-) tak,tak ,,,to jest twoje podejście do inwestycji haha, gratulacje
Dnia 2012-07-18 o godz. 13:22 ~hej napisał(a):
> przecież nie kierujesz się opiniami na forum więc w
> zasadzie co cię to obchodzi, sam podejmujesz decyzje
> zapewne patrząc na wycene spółki itd... to może wyjaśnisz
> nam kolego ile jest warty regnon, jaki biznes prowadzi, na
> czym zarabia , w co pakuje kase jeśli w ogóle ją ma, jak
> ma się to co robi prezes do tego co mówi,,, kto sprzedawał
> akcje przez ostatni rok , ile emisji mamy za sobą a ile
> przed sobą...
ale wiem że to cię nie interesuje, ważne że
> ktoś nagania na spadki to pewnie chce kupić tanio:-)
> tak,tak ,,,to jest twoje podejście do inwestycji haha,
> gratulacje
Widze,że dalej nie udzieliłeś odpowiedzi na zadane pytanie....no cóż każdy kto ma troszke oleju w głowie wie jakie masz odpowiedzialne zadanie....:)::)
A co do tego sypania szczególnie w ostatnim czasie to zostawie to bez komentarza....
uważam że powienień kupić bo to jest super spółka , cena jest śmiesznie niska i pewnie niebawem będzie odpał do nieba !
zadowolony ?
haha
kupuj robercik bo ci zgarnę jednym zleceniem całe 2 bańki po 5 groszy !! szybko szybko ! przecież taka okazja, ja uśredniam od 2 zł i wiem że zarobię ! a tym bardziej że tylu naganiaczy którzy chcą odebrać ten cenny walor, za niedługo zaczniemy handlować majtkami z exotik i palić kubańskie cygara , a ogrzewać będziemy się drewnem z KOOOOMII
toż to perspektywy !!!!!!! ładować, bo robercik albo ja was uprzedzę :)))))))))
nie ma drugiej tak szmacianej firmy na gpw to jest dramat mialem dzis z rana wyje..bac moje akcje po 0.04 z 70% wtopa ale mowie pie...dole i tak to 30% co zostalo to grosze i mnie i tak nie ratuja i tak czuje sie jak bym umoczyl 100%
Robercik przestan bajdurzyc !! te glupawe gadanie o straszeniu to słysze juz od 50 gr albo wyzej i ciagle w dol
Ja tez sie ubralem w bajki malinowego łgarza ,mam nadzieje ze teraz kibice wyrownają za nas krzywdy- jakie spotkały akcjonariuszy Ideonu {centrozapa }Regnona {pronoxa}
Dnia 2012-07-18 o godz. 11:43 ~zulu napisał(a):
> Robercik przestan bajdurzyc !! te glupawe gadanie o
> straszeniu to słysze juz od 50 gr albo wyzej i ciagle w dol
>
Ja tez sie ubralem w bajki malinowego łgarza ,mam nadzieje
> ze teraz kibice wyrownają za nas krzywdy- jakie spotkały
> akcjonariuszy Ideonu {centrozapa }Regnona {pronoxa}
czytaj ze zrozumieniem......a jak masz walor od 50gr to współczuje i proponuje zmienić zainteresowania,może zacznij chodzic na mecze poloni w 4 lidze:
):):)