• 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~Wredna malpa [77.91.19.*]
    dlaczego to tak z..... do ziemi.?
    Ty wszystko wiesz - ale nie nawijaj jakichs teorii sposkowych - do rzeczy i konkrety.
    Najwiecej wiedzial leszczynsky-:) ale on zarobiony i juz nie wroci - prawdopodobnie.
    Wiec ty wez sprawe w swoje rece.
    Siedzisz tu od zarania do u.....smierci ale po co ?
    Zycze zdrowka , bo tego nigdy za wiele.
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: 30malo [176.97.139.*]
    WITAM A CO TU DUŻO PISAĆ!!!!!!!!!!!!JAKBY BYŁY SPADKI NA OBROCIE KILKU MILIONOWYM TO BYŁBY POWÓD DO ZMARTWIEŃ A TAK TRZEBA CIERPLIWIE CZEKAĆ!!!!!!!!!!!!!LUB TANIO PEREŁKĘ DOBIERAĆ JEŚLI MA SIĘ KASĘ!!!!!!!!!!!!!!!!KU....WA CO BYM NIE NAPISAŁ TO KAŻDY MA SWOJE ZDANIE CO DO SWOICH INWESTYCJI!!!!!!!!!!!!NIE PASI TO BUJAĆ PEREŁKĘ I WIO NA INNE PEREŁKI!!!!!!!!!!!!!!!!CO DO ZAKUPU PRZEZ PREZESA AKCJI TO MAM PEWNĄ TEORIĘ A MOŻE WE WRZEŚNIU OPYLI WARRANTY JAKIEMUŚ INWESTOROWI I ŻEBY MIEĆ WIĘKSZOŚĆ TO MUSI SIĘ PILNOWAĆ POD PROGIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!A TAK NAPRAWDĘ KTO TO WIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA MAM SWÓJ CEL BĘDĘ WAS WK.............IAŁ SWOIMI WPISAMI O 30MAŁO BO TO JEST MÓJ CEL NA PEREŁCE!!!!!!!!!!!I NIKT I NIC MI JEJ NIE ODBIERZE DO 30 ZETA A DALEJ ZOBACZYMY!!!!!!!!!!!!!!!!I JAK BY NIE BYŁO SĄ JESZCZE WARRANTY A CO BĘDZIE ZA 10 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOŻE NIE BĘDZIE COGNORA A MOŻE WYBRANI BĘDĄ MIELI FORTUNĘ????????????????POZDRAWIAM CIERPLIWYCH I WK.............NYCH!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~Wredna malpa [77.91.19.*]
    Czyli mowisz wrzesien - dobrze , ze to jeszcze przed koncem swiata :).
    Ale jeszcze mnie oswiec z tymi "wariatami" - kto by mial to wykupic jezeli spadl kurs,
    a do wrzesn8ia moze byc tylko 1 zeto i na taka cene czekam zeby usrednic.
    KTO TO KUPI Za 4.
    Dzieki za odpowiedz.
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~lulu [188.47.150.*]
    sorry ze nie w waszym temacie ale dzisiaj troche zakupilo mi sie po 31, no niewiele ale poczekam na rozwoj wypadkow a dzisiejszy fix moze wrozyc cos dobrego
    pozdrawiam
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: 30malo [176.97.139.*]
    A MOŻE KURS TO TYLKO PRZYKRYWKA BY WSZYSTKO ODBYŁO SIĘ PO CICHU I ROZGŁOSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO PRZECIEŻ JAK KURS BĘDZIE PONIŻEJ 4 ZETA TO ŻADEN LESZCZ NIE ODPALI WARIATÓW A MOŻE I O TO CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!A GIEŁDA TO GRA DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I STALOWYCH JAJACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Jak rozumiem większość z Was ma warranty uprawniające do kupna akcji po "arcy" okazyjnej cenie 4 PLN - zaś aktualny kurs powoduje problem gdyż akcje można z rynku ściągnąć bez specjalnych warrantów 50% niżej. Doprawdy dziwna sytuacja i FF 30% się ponarabiało
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    A Prezio nawet sypnął 1 szt za 3,70 PLN - może akurat nie chce kasy i woli pożyczać w bankach - tam taniej to każdy wie
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~mosze [178.217.192.*]
    haha...rowery dwa..haha......7...
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~hahaha [89.228.30.*]
    To co jedziemy dzis na 3 zł? Czy beda czyscic stopy poniżej 2 zł?? Znaczy nie utawiam. :)
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~Cognor Fan [77.79.229.*]
    Dnia 2012-07-17 o godz. 22:36 30malo napisał(a):
    > A MOŻE KURS TO TYLKO PRZYKRYWKA BY WSZYSTKO ODBYŁO SIĘ PO
    > CICHU I ROZGŁOSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO PRZECIEŻ JAK KURS
    > BĘDZIE PONIŻEJ 4 ZETA TO ŻADEN LESZCZ NIE ODPALI WARIATÓW A
    > MOŻE I O TO CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!A GIEŁDA TO GRA DLA
    > LUDZI O MOCNYCH NERWACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I STALOWYCH
    > JAJACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak o stalowych jajach może pisać człowiek, który nie potrafi sklecić zdania bez capslocka i kilkunastu wykrzykników - widać, że nerwy już Ci puściły dawno, choć w sumie się nie dziwię.
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~kkkkkkk [178.56.81.*]
    Ładne kupno w sumie 180k
    pewnie podpucha dla leszczy
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~aaa [83.15.5.*]
    mam pytanko

A co z warrantami w przypadku wezwania????
  • Re: 30 malo - wypowiedz sie - ale bez sciemy Autor: ~pic [89.228.30.*]
    Te cale waranty to była tylko podpucha nie chcieli oddawac akcji to Sztuczkowski wymyslił waranty. Ludzie objeli waranty i sprzedali w koncu akcje myslac, że po co im akcje skoro kurs nie rosnie a spada, a jak bedzie grubo powyzej 4 to obejma akcje z warantów.
    Wystarczy teraz jedno walne i nic z warantow nie bedzie.
[x]
COGNOR -2,04% 5,04 2026-05-14 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.