• PGS SOFTWARE Autor: ~kris [87.205.250.*]
    świetna spółka na trudne czasy. mały ff 14%. znakomite wyniki , co kwartał to rekord . branża IT i outsourcing rozwijają się dynamicznie mimo kryzysu a większość zamówień to zagranica. pomaga też słaba złotówka. oczywiście, że naganiam ale spółka da jeszcze sporo zrobić ... nie w ciągu jednego dnia, trzeba spokojnie czekać a wykres mówi wszystko. jedyny mankament, jak to na NC, mała płynność. polecam zakup, nie będzie rozczarowań , tu nie ma spekuły .... z czasem przejdzie na główny parkiet i wtedy będzie zauwazona, tyle że na znacznie wyższych poziomach cenowych ... póki co, cały czas promocja ....
  • Re: PGS SOFTWARE Autor: ~piter18pl [79.163.128.*]
    nic dodać nic ująć ... polejcie mu :) elo
  • Re: PGS SOFTWARE Autor: ~Tomy [31.6.136.*]
    Ja sobie cały czas dokupuję,raz 500akcji, raz 1tys., innym razem ze 2-3tys.-ciągle sobie dobieram jak wpada gotówka,bo....P/E ciągle niskie pomimo wzrostu kursu,a co kwartał ciągle rekordy przychodów i zysków.Generalnie naprawdę fajna spółka,bo dzięki niej wszyscy sobie ładnie zarabiamy...:)
    p.s.Kris,a piszesz też na stockwatchu...?
  • Re: PGS SOFTWARE Autor: ~kris [77.255.50.*]
    pozytywne opinie o spółce w dzisiejszym Parkiecie .... PGS wymieniana jako jedna z kilku na NC jako godna zainteresowania ... oczywiście argumentem na Nie jest płynność ... ale być może dla nas drobnych inwestorów jest to własnie szansa, teraz jeszcze spokojnie można dobierać po trochu na niższych poziomach ... jak widać nie tylko ja tak robię ..
    Tomy, nie piszę na Stockwatchu, natomiast dzięki nim trafiłem na PGS .... po prostu szukałem spółek z wysoką dywidendą .... opłaciło się :)
  • Re: PGS SOFTWARE Autor: ~olek [213.238.66.*]
    nowe info

http://www.debiutync.pl/top/15192-dywidenda-zaakceptowana-2
  • Re: PGS SOFTWARE Autor: ~Autorka [89.66.213.*]
    Zbliża się rekordowy raport za kwartał ;)
  • Re: PGS SOFTWARE Autor: ~paprok [77.255.114.*]
    kto to kupi musi sie liczyc z kiszeniem przez wiele,wiele miesiecy -- pewno zachaczajac po drodze spadki w koncu da to zarobic -- tylko dla bardzo cierpliwych
[x]
PGSSOFT 0,00% 17,90 2021-10-25 15:43:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.