koniec z tą spółkom pogodziłem się ze stratami zainwestowałem nie w to co trzeba było zainwestować z kilkadziesiąt tysięcy zostało kilka tysięcy zł to mówi samo za siebie notowania tej społki są nie adekwatne i rzadko kiedy można trafić na coś tak okrutnego ty;ko jeden kierunek uśredniałem ale nigdy nie było jakiegokolwiek odbicia spółki dostałem spadek i SPC zabrało wszystko karmiąc mnie iluzjami i celowymi odpisami jaki to ja głupi tak prawda głupi aż za głupi wierząc w taką spółke trzeba być naprawde niepowarzny spadek z 1 . 70 zł na 0 13 grosze jest niesamowitym spadkiem poweim krótko szkoda gadać
zainwestuj jeszcze 3k.
jestem przekonany że własciciele zrobią pompkę ale jeszcze nie teraz.
jak całość czyli grupa spc zacznie pokazywać zyski i przychody to ruch się zacznie i kilkaset procent podbiją.
no i jest info o kolejnej emisji. znow po 10gr. bedzie już 100 mln akcji. własciciele SPC to takie dorosłe dzieci, które świetnie bawią się za wasze pieniądze. wystarczy popatrzyć na ich profil na FB. poziom nastolatka podniecającego sie czerwonym ferrari. ta firma nigdy nie bedzie przynosić sensownych zysków.