30.07.2012 r. jeśli będzie all fine to żwirownia będzie kupiona na początku sierpnia :)
założę sie że w poniedziałem zniknie 5 gr! bank już czeka z kasą :)
hehe każdy sposób dobry na odbieranie akcji w tej cenie, wiem że mam kii czasu dilka dni czasu dlatego sie nie spiesze :)
a jeśli chodzi o ilosć akcji którą już mam to byś sie zdziwił ile ich jest i ile jeszcze bedzie ;)
panie dzieju a co to jest 5 gr jak oni mają kasy 3 mln ?! (oczywiście tyle w krótkim czasie mogą mieć gotówki)
żwir jak kupią to akcje będa wtedy spokojnie po 20 gr wspomnicie moje słowa!
xxx do 8gr wlacznie mozesz zebrac ponad 7mln akcji. Wiec w czym problem? Z tego co czytalem na forum tutaj i podłodze to mowiles pare mieiecy temu ze Prezes to oszust i Cie oszukal i sprzedajesz po 5gr czy 6gr bodajze. Wiec czemu robisz z geby cholewe Panie Goldenboy? Chyba nie musze wklejac Panskich postow bo kazdy sobie moze odszukac. Jesli cos pominalem to w kazdej chwili dopisze.
goldenboy a kto to taki??? na parkiet nie zagladam tam sporo debili krąży,a to jaka prowadzę politykę odnosnie tej spółki to moja prywatna sprawa ważne by zarabiać :)
Panie Piotrze:) niech Pan nieoklamuje samego siebie:) Ludzie znaja Pana sztuczki rowniez z Nico i innych spolek. Goldenboy..... cos ten nick niepasuje do takiego charakteru!