artykul w piatek kolo 12.00.....tak zeby ludzie sprzedawali na zawody przed weekendem......a jak na koniec wyciagna papier w gore to kto za to zaplaci????? oby to nie byla chamska ustawka pisarska bo akcji mam trochce ale trochce tez sprzedalem.....i nie wiem czy kupowac czy czekac na dolnych widelkach. Zebyscie nie gdakali napisalem co i jak i to ze wieze w ekstraklase to nie znaczy ze nie chronie kapitalu i na odwrot.
i jeszcze jedno mi sie nie zgadza...daty...patro mowi ze ma jeszcze kilka dni a JW chcial zamknac temat max do konca tygodnia......przypadek? czy tez Patro negocjuje ale juz wie ze klub jest sprzedany?????????????????
i ta gatka ze miasto nic nie wie o ekstraklasie to po co oglosili przetarg na modernizacje stadionu?????? i skad to zamieszanie wczoraj w urzedzie miasta??? czyzby ktos wszedl im i krolowi w szyki?
pisali ze wczoraj byl niezly mlyn w urzedzie miasta.....czy to z powodu ze Krol cos kombinowal??? Nie sadze oni graja razem z Krolem teraz.....mysle ze Patro teraz gra.....on i tak zarobi...
mnie zastanawia tylko co bedzie na koniec sesji......bo rozne rzeczy juz w zyciu widzialem....a wyglada ze ustawiaja sie na K a na S za wiele akcji do widel nie ma
co bedzie to bedzie......wilu oddalo dzis....
http://www.sport.pl/sport-warszawa/1,124558,12125785,Gliwa_i_Tosik_odchodza_z_Polonii__Jodlowiec_tez_.html