a więc: gdzie jest napisane, że polonia zostanie w ekstraklasie - patro to biznesmen od zarabiania kasy a nie sponsorowania klubu ale jednak klub chciał mieć...
Patro kupuje polonie, odsprzedaje licencje gksowi po tej samej cenie oraz otrzymuje licencje na 1 ligę...i w ten sposób ma za darmo klub z przeszłością w I lidze...
i wszyscy są zadowoleni;) oprócz kibiców...
ale nawet Patro jeśli to on kupuje zdaje sobie sprawę, że w obecnej sytuacji z ekstraklasy i tak odpadnie więc lepiej wystartować z niższej ligi właściwie za darmo i odbudować drużynę niż wydać kilka baniek i i tak spaść do niższej ligi...
a więc nawet jeśli klub kupi Patrowicz nic nie jest ostatecznie przesądzone;)
a jesli nie spadnie? mysle ze wlasnie dlatego JW nie sprzeda klubu Patro.....bo sie boi ze ten osiagnie to czego mu sie nie udalo...a sprzedajac licencje do Katowic sprawa rozejdzie sie po kosciach....
no i zapomnieliscie o jednym...patro daje sobie kilka dni a JW powedzial ze sprawa sie wyjasni do konca tygodnia. I po co PAtro klub bez grajkow i infrastruktury? A moze to on tym artykulem dyma was ladnie bo wie ze gks kupi ta licencje i teraz zbiera papiery za grosze?
zastanów się, co piszesz, ja też jestem rozczarowany, liczyłem na duży zarobek, ale jak się nie da, to trudno się mówi i żyje się dalej (pod warunkiem, że się zdążyło uciec)
powiedzcie mi zatem po co ktos to kupuje w takich ilosciach dzis.....skoro wy wywalacie????????????????? przeciez juz dawno powinny byc podwojne dolne a ktos z uporem maniaka odbiera towar i to nie male jego ilosci.....po co?????????? czekam na ciekawe odpoweidzi
Niekoniecznie jest to jedna osoba. Mogą być to gracze którzy liczą na lekkie odbicie wtedy wywalą. Po co robić dwa razy dolne skoro można wywalać z wyższego poziomu? Był to mój ostatni post. Znikam