• A gdzie szampan? Autor: ~Pi [83.14.170.*]
    Co tu tak cicho, żadnej fety, fajerwerków czy wręcz tytułowej lampki szampana?
    A przecież to dzisiaj, 13 lipca powinniście świętować - to równo rok temu Klon zadebiutował na NC i ubrał Was w swoje tzw. "akcje"
    Nie ważne, że straciliście pieniądze. Przegrywać też trzeba umieć, co prawda przegrać z Klonem to trochę jednak wstyd, ale nie jest to powód, aby nie uczcić takiego wydarzenia.
    W końcu stypa to też jakiś rodzaj świętowania.
  • Re: A gdzie szampan? Autor: ~PI [91.229.86.*]
    juz wiem dlaczego tak jątrzysz.......... Mam wrażenie, że byłeś tym pierszym, który po widłach kupił Klona po 4 zety:)))))))))) dlatego Jesteś taki sfrustrowany!:) Tu nie będzie żadnej fety, świętowania i wypisywania niestworzonych hitorii. Powrót do okolic 2 zł jeszcze nadejdzie;) Zauważ, że nie ma już panikarzy:)

say

A Ty dalej pisz sam ze sobą, lubisz to widać, a jest to też przejaw rozdwojenia jaźni:)
  • Re: A gdzie szampan? Autor: ~Pi [83.14.170.*]
    Czy już wierzycie, że zostaliście dawcami kapitału?
  • Re: A gdzie szampan? Autor: spekulant24 [178.36.100.*]
    Coś tam się ugrało na tym śmieciuchu. :)
  • Re: A gdzie szampan? Autor: ~Pi [83.14.170.*]
    Teraz już nie musicie wierzyć - teraz już wiecie, że zostaliście klasycznymi dawcami kapitału.
    Trochę mi Was jednak żal, dlatego w ramach jak zwykle bezinteresownej pomocy, napiszcie jakie spółki Was interesują, a ja powiam, ile one są warte.
    A jak już wiecie; raczej można na mnie polegać - nigdy się nie mylę.
[x]
KLON 0,00% 1,40 2026-01-05 09:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.