Na tym forum jest jedna zasada, nie rób tak jak pisze się na forum. Poważnie, znam kilka przypadków osób które odnotowywały straty na giełdzie (to byli początkujący) po rozmowie z nimi okazało się że korzystali z tego forum, owszem sami znajdowali jakieś spółki w które inwestowali a potem czytali o nich na forum i dziwili się że tracą bo przecież na forum pisali że już czekają na wzrosty i teraz tylko będzie już drożej. To ciekawe zagadnienie na pograniczu magi chyba :-)
jest roznie....teraz w czasach bessy tak moze byuc....ale w czasach hossy ile tutaj wizjonerow sie narodzilo...co mam wam napisac koledzy.....na razie cisza i w sprawie polonii i na papierze...moja 15 to byl taki zart i uklon w strone mms.....on czekal na konkretna godzine chyba....wg mnie dzis juz nic nie podadza....ciekawe czy pismaki cos nasmaruja jutro....ale trza byc czujnym bo tutaj moga grac ostro.
co chciałeś wnieść tym postem?
że powyżsi Panowie oczywiście racji nie mają? :D
mam nadzieje, że poważny coś napisze bo twierdzi, że będę odszczekiwał - nawet chętnie bym to zrobił ale niestety raczej mam racje...choć kibicuje zaróbcie fortuny! to jednak wypadało by powiedzieć przez tych jegomości - sorry nie miałem racji - naganiałem jak głupi choć pojęcia nie miałem o niczym ale zarobić chce każdy;)
słuchaj mms odszcekasz to tak jak pisałem tu jest trend wzrostowy i jeśli tego nie widzisz to jesteś nieuk. Nie pisałem nigdzie że dziś będziesz miał górne widełku itp. Na wzrost jest czas a Ty się strasznie gorączkujesz powiedz mi gdzie byłeś jak papier był w okolicach 24 groszy? Ja mam sporo papiera i spokojnie siedze na dupie i czekam. Denerwuja mnie takie typy jak Ty najpierw był wawa któró walił po 100 postów dziennie a teraz jestes Ty który zobaczył korektę z 85 groszy i wrzeszczy coś że spadnie do 26groszy! Śmieszny jesteś.
PS
Przypomne Ci zaparę sesji jak miniemy 85 groszy żebyś odszczekał wszystko to to pisałeś
trzeba być niezłym baranem żeby inwestować kasę na giełdzie czytając takich ćwokow odpało 13 14 a może 16 jak nie podpiszą umowy to zobaczysz odpał, poza tym gdyby już byli pewni podpisania to byśmy mieli dawno 1 może wiecej po to żeby po infie wywalać a tu ktoś notorycznie wywala. jak pojawi sie info wtedy można pomyslec pozdrawiam sory za literówkę ale nie mam zbytnio czasu