• do poważnego, siwego, hansa Autor: ~mistrzunio [83.21.72.*]
    no i jak mości Panowie?
    coś nie ma żadnego odcięcia i mega wzrostów...a minęła 13, deklarowana 14, już właściwie zaraz 16 a tu nic...

• Re: do poważnego, siwego, hansa Autor: ~alik [83.238.85.*]
    Na tym forum jest jedna zasada, nie rób tak jak pisze się na forum. Poważnie, znam kilka przypadków osób które odnotowywały straty na giełdzie (to byli początkujący) po rozmowie z nimi okazało się że korzystali z tego forum, owszem sami znajdowali jakieś spółki w które inwestowali a potem czytali o nich na forum i dziwili się że tracą bo przecież na forum pisali że już czekają na wzrosty i teraz tylko będzie już drożej. To ciekawe zagadnienie na pograniczu magi chyba :-)
  • Re: do poważnego, siwego, hansa Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    jest roznie....teraz w czasach bessy tak moze byuc....ale w czasach hossy ile tutaj wizjonerow sie narodzilo...co mam wam napisac koledzy.....na razie cisza i w sprawie polonii i na papierze...moja 15 to byl taki zart i uklon w strone mms.....on czekal na konkretna godzine chyba....wg mnie dzis juz nic nie podadza....ciekawe czy pismaki cos nasmaruja jutro....ale trza byc czujnym bo tutaj moga grac ostro.
  • Re: do poważnego, siwego, hansa Autor: ~mms [83.21.72.*]
    co chciałeś wnieść tym postem?
    że powyżsi Panowie oczywiście racji nie mają? :D

mam nadzieje, że poważny coś napisze bo twierdzi, że będę odszczekiwał - nawet chętnie bym to zrobił ale niestety raczej mam racje...choć kibicuje zaróbcie fortuny! to jednak wypadało by powiedzieć przez tych jegomości - sorry nie miałem racji - naganiałem jak głupi choć pojęcia nie miałem o niczym ale zarobić chce każdy;)

• Re: do poważnego, siwego, hansa Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    słuchaj mms odszcekasz to tak jak pisałem tu jest trend wzrostowy i jeśli tego nie widzisz to jesteś nieuk. Nie pisałem nigdzie że dziś będziesz miał górne widełku itp. Na wzrost jest czas a Ty się strasznie gorączkujesz powiedz mi gdzie byłeś jak papier był w okolicach 24 groszy? Ja mam sporo papiera i spokojnie siedze na dupie i czekam. Denerwuja mnie takie typy jak Ty najpierw był wawa któró walił po 100 postów dziennie a teraz jestes Ty który zobaczył korektę z 85 groszy i wrzeszczy coś że spadnie do 26groszy! Śmieszny jesteś.
    PS
    Przypomne Ci zaparę sesji jak miniemy 85 groszy żebyś odszczekał wszystko to to pisałeś
  • Re: do poważnego, siwego, hansa Autor: ~tom [46.113.40.*]
    trzeba być niezłym baranem żeby inwestować kasę na giełdzie czytając takich ćwokow odpało 13 14 a może 16 jak nie podpiszą umowy to zobaczysz odpał, poza tym gdyby już byli pewni podpisania to byśmy mieli dawno 1 może wiecej po to żeby po infie wywalać a tu ktoś notorycznie wywala. jak pojawi sie info wtedy można pomyslec pozdrawiam sory za literówkę ale nie mam zbytnio czasu
  • Re: do poważnego, siwego, hansa Autor: ~mms [83.21.72.*]
    widzę, że myślimy podobnie;)
  • Re: do poważnego, siwego, hansa Autor: ~lukas [80.55.214.*]
    na koniec pewnie tradycyjnie zjazd
[x]
GKSKAT 0,00% 0,12 2025-10-01 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.