• zebranie w katowicach Autor: ~krzysiek [79.187.13.*]
    WCZORAJ ZAMIEŚCIŁEM WPIS ABY ZEBRAŁO SIE 20-50 INWESTORÓW

USTALIC TERMIN I GODZINE I ROZMAWIAC Z OSZUSTEM KRÓŁEM

CHODZI O WYJASNIENIE AKCJONARJUSZOM SKŁADANYCH OBIETNIC PUBLICZNIE.

WIDZE ZE WĄTEK ZOSTAŁ USUNIĘTY DLACZEGO?

WIDZE ZE SPÓŁKI TAK SAMO OSZUKUJĄ JAK POSŁOWIE PRZED WYBORAMI.

PONAWIAM SPRWE.

POZDROWIENIA KRZYSIEK
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~kolekcjoner [109.243.115.*]
    Chętnie bym się wybrał na rozmowy ale niestety mam troszkę daleko do Katowic.
    Ale zachęcam innych, bliżej mieszkających.
    Grupowe wystąpienie zawsze robi większe wrażenie, i pokazuje sprawę problemu.
    Pamiętam jak rok temu na MIDASIE zaczęli rolować akcjonariuszy, zwalili kurs, chcieli zrobić drugą emisję akcji zaraz po pierwszej.
    Akcjonariuszom się to nie spodobało , zaczęły się maile,listy i grupowe wystąpienia. Pytania do KNFu czy to przypadkiem nie gra na szkodę akcjonariuszy.
    A nawet propozycje wystąpienia z pytaniami w TV BIZNES itp.
    Też już zbierała się grupa akcjonariuszy z pakietem akcji umożliwiającym zabranie głosu na walnym. I co.....kolejną emisję przenieśli na przyszły rok, akcje poszły w górę, może nie tak jakby wszyscy chcieli ale jednak.
    Więc w grupie siła.
    Jak nikt się nie będzie odzywał nikt nie zajmie się problemem, a grupy akcjonariuszy będą musieli wysłuchać i odpowiedzieć na pytania.
    Zachęcam więc do zawiązania grupy akcjonariuszy , którzy będą mogli przedstawić skalę problemu.
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~negocjator [94.75.114.*]
    Najlepiej by było zebrać te akcje co mamy ustanowić z nich większość i przejąć kontrole nad firmą. Wstrzymać emisję. Wtedy akcje na pewno byłyby więcej warte i poszybowałyby dużo wyżej niż po obietnicach Króla. Samo odsunięcie Króla byłoby dużą wartością dla firmy :))
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~wojtek [164.127.221.*]
    niech król się nie ośmiesza i zdejmuje ta padakę z giełdy,a kasę którą straciłem przeboleje,złodziej i tyle w temacie!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~K2 [188.33.117.*]
    Mów za siebie, ja nie mam zamiaru mu darować żadnej mojej kasy !!!!!!!! Jeżeli gnida działa na szkode spółki to niech odpowiada i wy...la z tego interesu. Skoro rzekomo wywalili wszystkie akcje to kto nad tym ma teraz kontrole ???? - ci smieszni figuranci z niecałymi 50 bańkami ??? śmiechu warte - zagrywki z dwoma akcjami na PKC, wyciaganie za uszy na końcówkach , jeszcze pare miesięcy temu grali setkami tysięcy a teraz złotówkami. Ci co kupowali w granicach 30 groszy potracili tyle samo co ci co kupowali po 0,16. A jemu jak widać jest na reke ciszaaaaaaaaaaa na jego temat wiec popieram inicjatywę, potrzeba mu REKLAMY a nie ciepłej króliczej nory.
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    uważam że takie osoby zawsze spadają na 4 łapy...ale życzę wam powodzenia, dlaczego ten prezesina musi czuć się bezkarnie, przyzwoitość ma zapewne w 4 literach, TAKI TYP
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~akcjonariusz [89.174.196.*]
    ja jestem za i mogę jechać proszę o podanie terminu, Kroł to złodziej i oszust kto chce mu darować swoją zapracowaną kasę jest idiotą po prostu.
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~regnon@wp.pl [85.221.167.*]
    Czyli co robicie?
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~krzysiek [79.187.13.*]
    za dużo Panowie tracicie czasu na dywagacje.

Widze ze proste pytanie odnośnie zebrania sprawia wam trudność.

Panowie podajcie datę zebrania i tyle w temacie.

Jedziemy razem walczyć o swoje.
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~abc [89.174.196.*]
    proponuje 16.07 o 12.00 w samo południe.
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~PIOTR [94.75.114.*]
    Takie WZA niezapowiedziane :)) A to się Król ucieszy :)) Weźcie kije basebolowe może jakiś mecz się przy okazji rozegra :)))
  • Re: zebranie w katowicach Autor: ~kolekcjoner [46.113.176.*]
    Zajrzałem na PTROLINV i co zauważyłem w wiadomościach ......?
    ".....odpowiedzi na pytania inwestora reprezentującego
    STOWARZYSZENIE INWESTORÓW INDYWIDUALNYCH zadane podczas WZA..."

Może i tutaj warto zawiązać takie stowarzyszenie i wybrać osobę reprezentującą nas małych inwestorów ?
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.