• nawet sprzedac tego nie moge Autor: ~miki [79.186.235.*]
    co za syf mam od poziomu 0,99 i niemoge sie tego pozbyc co za syf a kasa potrzebna na wyjazd
  • Re: nawet sprzedac tego nie moge Autor: ~kupczyk [213.17.235.*]
    sprzedaj i wyjedź z kraju jęcząca mamałygo
  • Re: nawet sprzedac tego nie moge Autor: ~mietunek [88.135.163.*]
    spokojnie, ja czekałem 5 lat. Kurs nigdy już nie wrócił do poziomu na jakim sprzedałem (choć nie jest wiele niższy), a na KGHM sobie odbiłem - a tutaj nadal zastój. Po 5 latach już z przyzwyczajenia sprawdzam co słychać w spółce.
  • Re: nawet sprzedac tego nie moge Autor: ~kpw [213.92.179.*]
    Niestety, wiadomości z MSP są złe... Będzie tylko gorzej...:(
  • Re: nawet sprzedac tego nie moge Autor: ~kulik [194.1.217.*]
    zobacz, firma przynosi zyski w tak trudnym okresie i jest znacznie tańsza od tych co maja straty i sa w upadłości.
  • Re: nawet sprzedac tego nie moge Autor: ~Wawiak [195.35.80.*]
    Co to ma dzisiaj za znaczenie,ze zyski maja? Kurs jest w ciemnej d... podobnie jak nasza cala bananowa gielda. Nikt juz nie inwestuje tylko jakies gry na krotko sie odbywaja. 5% zarobku i natychmastowe .wywalanie. Kto wie czy taka sytuacja nie potrwa wiele lat? A PEPEES to wyjatkowa nedza - najgorsze jest to, ze nie ma tu prawie plynnosci. Bez duzych strat nie sposob to g... sprzedac.
  • Re: nawet sprzedac tego nie moge Autor: ~modmot [83.24.205.*]
    Dnia 2012-07-11 o godz. 10:58 ~miki napisał(a):
    > co za syf mam od poziomu 0,99 i niemoge sie tego pozbyc co
    > za syf a kasa potrzebna na wyjazd

Ja akurat mam taniej kupione i kasy nie potrzebuję z tej inwestycji na JUŻ - dlatego też nie wyrzucę tych akcji do okolic 31 sierpnia, bo wyniki mają szanse być dobrymi.
    Co do ewentualnego przejęcia PPZ Trzemeszno to: przeczytałem w necie zapis z jakiegoś spotkania między MSP, a delegacją w/w spółki i jedna rzecz utkwiła mi w pamięci - zarzut dla PPS, że jest bankrutem moralnym - może ktoś to jakoś rozwinąć...o co tu może chodzić, bo ja jakoś tego nie mogę pojąć?
    Zarzucają PPS, że upokorzył swoich dostawców ziemniaka i teraz zrobi to samo z rolnikami od Trzemeszna - dla mnie to brzmi jak zarzut kogoś, kto ma poglądy "jedynej słusznej partii w RP" :), ale po przejęciu częściowym zakładu (częściowym nabyciu udziałów w PPZ Bronisław) jakoś nie słychać aby ta spółka narzekała na współpracę z PPS, a myślę, że jest wręcz odwrotnie gdyż "Bronek" działa, a rolnicy nie krzyczą medialnie.
    Wniosek z moich myśli w temacie połączenia PPZ Trzemeszno i PPS jest taki, ze jak to nastąpi to będzie otoczony też jakimś smrodem jakiejś zadymy.
    Wie ktoś do kiedy MSP ma ogłosić swoją decyzję w sprawie tego przejęcia? Mi się zdaje, że miało to być do połowy lipca 2012, więc na dniach, ale nic nie widać - żadnej reakcji na akcjach PPS.
  • Re: nawet sprzedac tego nie moge Autor: ~miki [79.186.245.*]
    wywalilem wczoraj i jestem ciekawy do ile zwala tego syfa czy do 0,60?
[x]
PEPEES 0,54% 0,93 2025-10-30 11:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.