a co ma powiedziec jak oferuja mu mniej niz chce dostac i do tego nie ma innych chcetnych? niby kazdy chce kupic ta licencje ale napisz mi niby kto? a wojciechowski jest pod sciana bo juz zamknal biznes i nie ma nawet gdzie grac.......takze zlikwiduje go albo nie dostajac zlamanego grosza albo dostajac groszowki od gksu.
ale za to wielu sprzedalo do tych 70gr.....a na koniec zrobi ktos pare solidnych zakupow i karawana pojedzie dalej.....mogliby zamknac na maxach dziennych...pamietajcie dzis po poludniu mozliwe info......jak nie dzis to jutro rano....
Dziś wieczorem albo jutro rano rzeczywiście może być info, skoro pojechała do Warszawy ekipa z Katowic żeby załatwiać licencję to i Wojciechowskiego odwiedzą. Wojciechowskiemu bardzo się spieszy, ja myślę że przebieg zakupu licencji wszystkich nas zaskoczy. Teraz być bez akcji to duże ryzyko moim zdaniem. Tym bardziej że tutaj nie da się wejść zaraz po dobrym info bo jeden napaleniec z 20.000zł podbija kurs w minutę o 25% :-)
Haha, jeszcze nie skończyłem pisać a już pojawiło się -14% na , szok! Teraz pokaz sił i TKO na 1zł. Ale zabawa jest na tej spółce. Teraz -27% i kurs 51 gr.
Dobry tekst, wszyscy trawią.
Rzeczywiście, siedzę i myślę co to się stało. Ale po chwili zdenerwowania stwierdziłem że nie ma się czym przejmować. Gram pod ekstraklasę, będzie zakup licencji na ekstraklasę będzie zysk, nie będzie, sprzedam ze stratą, skoro straciło 20 groszy w 10 minut to i może zyskać tyle samo w kazdej chwili. 1zł jest realny jak będzie zakup od Polonii.
papier jest w trendzie caly czas trzymamy sie kanalu po kolei zdejmujemy opory dzis poszedl ten na 80gr pozostal juz tylko jeden i dalej droga bedzie juz stala otworem przypominam ze miasto bralo akxje za 1 zl caly czas mamy dyskonto daje to pod rozwage