• Co dalej ? Autor: ~kario [83.20.44.*]
    Jak myślicie jak kurs bedzie wyglądał w najbliższym czasie?
  • Re: Co dalej ? Autor: ~Lolek [78.8.68.*]
    Szybkie odbicie 1,50, do jesieni trend boczny na jesień wystrzał 3,50, styczeń 2013 -4,20
  • Re: Co dalej ? Autor: ~zoon [178.36.127.*]
    bardzo optymistycznie - nie mam nic przeciwko
    takie tyły mam ze ja ........ę
    Jesli zdąże sprzedać pewne papiery na zalozonym pulapie do konca lipca to bede zmuszony zaryzykowac i kupic kilogramy Westy zeby choc troche odrobic strate
  • Re: Co dalej ? Autor: ~LUKA [93.174.93.*]
    Ty tak serio? Masz strate na papierze w trendzie spadkowym, jeszcze na takim niepewnym papierze i chcesz zaryzykować większym kapitałem uśredniając? Odrób lepiej gdzieś gdzie wałkiem nie śmierdzi.

Westa jest skończona, nie wykaraskają się z długów, daję 50/50 że jeszcze w tym roku ogłoszona zostanie upadłość
  • Re: Co dalej ? Autor: ~alek [83.26.66.*]
    a "gruby" coraz grubiej wywala, czy w tym miesiącu doczekamy się testu 70gr?
  • Re: Co dalej ? Autor: ~alek [83.26.57.*]
    już w przyszłym tygodniu 70gr, a ci co dobierali ochoczo po 90gr mają już 15% "w plecy"
  • Re: Co dalej ? Autor: ~LUKA [93.174.93.*]
    Przy dzisiejszej sytuacji na rynku długu istnieje bardzo duża szansa, że Westa się nie wyliże, może coś skapnie z mienia likwidacyjnego, ale podejrzewam że to już politycy odpowiednio na miejscu rozdysponują po 'rynkowych....' wycenach (rynkowych w cudzyslowiu, bo to sarkazm).

i tak to paru spryciarzy z Ukrainy sprytnie wykorzystali NASZ wolny rynek i przyczółek kapitalizacji - GIEŁDĘ aby nas Polaków okraść.

• Re: Co dalej ? Autor: ~alek [83.26.57.*]
    a jak Agroton broni akcjonariat, po takich dobrych wynikach jakie to będzie odbicie, a ile teraz obsiali i co?
    nawet jest indeks spółek ukraińskich i co?
    tylko w tej ślepej pogoni za pieniądzem wszyscy zapominają że pieniądze wydali
    to działanie do złudzenia przypomina kupno samochodu od starego człowieka, kupujący kupuje wiek kierowcy a nie stan samochodu, trzeba znać się na samochodach i to wszystko

co nakreślę kurs to spełnia się szybciej niż założę nie chcę robić tu za cygankę co prawdę powie
    Westa ambitnie walczyła by upaść w jeden rok , i chyba ostro idzie do celu w dogrywce
    zdaje sobie sprawę że każdy miesiąc to koszty a pieniądze wzięli tylko raz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.118.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co dalej ? Autor: ~Lolek [78.8.68.*]
    ING i Ukraińcy drenują nasze kieszenie. Bardzo agresywnie wyleszczaja nas z akcji naprawdę trzeba mieć twarde jaja by wytrwać i jeszcze kupować. Z tego co czytam na forum zwieracze wam już pościły, sraczka poleciała, kipicie złością i żółcią - współczuje. Giełda to nie MOPS, który rozdaje kasę to zajęcie dla twardzieli i mądrych ludzi a nie dzieciaczków z nutka hazardzisty. Jeśli to taka słaba spółka - BANKRUT to po co w ogóle wchodzicie na forum WESTY po co te wpisy ze bankrut... ze przekręt choć tutaj jest nutka prawdy. Po co się pocisz jeden z drugim nad klawiatura idź na piwo albo do kina!Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: Co dalej ? Autor: ~Bizon [78.8.63.*]
    Inteligentnie i tanio Ukraince i ING Sląski zapełniają swoje portfele taniutkimi akcjami Westy a leszczyna odpływa z pustymi kieszeniami i płacze. He HE ... Pozdrawiam mądrych i cwańszych od Ukraińców.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.