• BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~tosiek [77.237.22.*]
    No to mamy poważnego inwestora w zdo,owanej spółce.

http://notowania.pb.pl/espi/2633607,41614,znaczne-pakiety-akcji-przekroczenie-progu-5

Teraz powinno być tylko lepiej.
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~alex [79.110.4.*]
    otwarta droga na poziomy 15 -20 zł
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~kris b [83.21.206.*]
    akurat jest to jeden z najgorszych fundow w pl.jednak to oni reprezentuja w pl intersy norweskiego fundu rzadowego inwestujace dochody z ropy i gazu na gieldach.norwedzy sa w tesgasie i byli w abm-solid-utopieni przez bph tfi.miejmy nadzieje ze w relpolu bedzie inaczej/pozdro
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~alex [79.110.4.*]
    dałem na msze żeby w końcu udało się uwolnić od największego nieudacznika na naszej giełdzie jakim jest IDM bez tego balastu relpol już by kosztował co najmniej 10 zeta
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~Timofey [79.185.174.*]
    Też potrafię dobrze pomodlić się. Możecie śmiało dla mnie dawać ::))))
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~ziomek [195.66.16.*]
    tylko kto sprzedał? wychodzi na paribas bo nie mają obowiązku raportować już zmian, szkoda bo myślałem że supernowa się sypie, i ludzie ich opuszczają ale niestety nic z tego bo już by musieli raportować. no nic to siedzimy i czekamy na rozwój sytuacji, byle tylko przeskoczyć 6,6 i technicznie rakieta na dwucyfrówkę, do raportu za 2 kwartał nie oddam pakieta swego. pozdrawiam
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    szukam rownie dobrej spolki jak Relpol aby zdywersyfikowac portfel. hmm, ma ktos jakas propozycje? :)
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Fasing. Już jest parę osób, które mają obie spółki.
    Pzdr
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~kk [79.185.181.*]
    Patentus.Jest już kilka osób,które mają trzy spółki ::))). Pozdr.
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~kris b [83.21.204.*]
    do ufo-ja zaczynam skubac farmacol-wrocil na ciagle.prawie 5 mln przychodow i kiladziesiat mln zysku netto.cwk pol.ale dlaczego nie placva dywidendy.to oczywiscie w ramach dywersyfikacji.ludzie chorowaloi i beda chorowac.to jest oczywiscie propozycja/pozdro
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~lol [195.140.236.*]
    IDM tonie jest duża szansa że pakiet relka należący do nich przejmie jakiś poważny inwestor a to oznacza rajd relka na 15 zł
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~leszcz [195.66.16.*]
    gorzej jak ten poważny inwestor będzie chciał kupić tanio i sie na rynku ustawi, to tu możemy nierealnie niskie poziomy zobaczyć. mam tylko nadzieje że w supernovą inwestowali poważniejsi ludzie i nie będzie masowego umarzania jednostek, ale muszę powiedzieć że słabo mi idzie to podtrzymywanie się na duchu. do dywidendy wytrzymają na pewno ale później może być słabo bo teraz nazwisko Pana Leszczyńskiego i jego magia działa raczej "czarno"
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    na tym grajdole to chyba tylko trzy spoli wygladaja dobrze fundamentalnie
    -fasing
    -zetkama
    -relpol

Patentus - wyglada dosc podejrzanie. spadek przychodow o 90%

Farmacol - wskazniki calkiem calkiem (jednak daleko do relpola ;))

spadek przychodow wzrost zysku. marza im wzrosla czy jakies zdarzenie jednorazowe?

DZIEKI ZA PROPOZYCJE!!!
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~ucofb [87.96.7.*]
    oprócz tych co wymieniłeś (fasinga, zetkamy i relpola) to jeszcze sanok, aplisens i graal - te też są warte uwagi z punktu widzenia fundamentów.

Sanok po prostu robi swoje i widać to w kursie,
    Aplisens mega rozwojowa, zobacz na jakich marżach pracują,
    Graal, przeszedł restrukturyzację poukładali spółki zależne, żeby to miało ręce i nogi, a ponadto seco z wilbo się nie dogadały i graal został królem rynku rybnego w Polsce no może oprócz Morpolu Jerzego Małka ale ona jest notowana w Norwegii i głównie robi łososie więc to nie konkurencja bezpośrednia.

Jednak Fasing i Relpol są z punktu widzenia fundamentów najlepsze moim zdaniem. Fasing jednak bardziej rozwojowy niż Relpol ze względu na Chiny, chociaż niby Relpol ma w planach zdobywanie USA. Trudno wybrać dlatego mam 50% portfela i tego i tego.
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~kk [79.185.169.*]
    Ogólnie widzę bezsens widzę bezsens polskiej giełdy ::))) Automatami przekładają sami swoje akcje w nieskończoność i ustalają kurs jaki im się podoba ( z kosztami i stratami nie liczą się ),to co przerzucą, to automat znowu po minucie ustawiana sprzedaż i tak w koło !!! Na wymienionych i naszych spólkach z fundamentami to samo. Ciagle liczę ,że na Fasingu zbraknie jemu akcji,ale jednak roluje i po minucie znowu wskakują na S ,ha,ha chyba przeliczę się ::)))
  • Re: BPH TFI w Relpolu ! Autor: ~kk [79.185.171.*]
    O Patentusie to napisałeś bzdury,raportów nie przeglądasz ,tylko piszesz bezsens !!!
[x]
RELPOL 0,00% 5,78 2026-03-25 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.