• Horyzont Autor: ~Nagi [164.127.247.*]
    Zdradźcie mi proszę jaki jest wasz horyzont inwestycyjny na Lugu - macie jakiś deadline - czy jak za rok o tej samej porze będzie 0,17 to dalej będziecie akcjonariuszami? Pozdrawiam wytrwałych :)
  • Re: Horyzont Autor: ~nico [89.78.182.*]
    Nie sprzedam poniżej 0.30gr
  • Re: Horyzont Autor: ~Power [77.222.227.*]
    No jak ktoś już ma to rzeczywiście teraz szkoda sprzedawać no chyba że ktoś już nie ma zdowia i nerwów jak kurs jeszcze zjedzie. A na razie nie widać dobrych widoków na nic lepszego poza kiszonką na obecnych poziomach. Tu jazd po +20% nie będzie. To ja wolę postać z boku i popatrzeć lub wejść w firmy które będą miały niedługo potencjał do sporych wzrostów np. taki CashFlow, mocno zdołowany a niebawem wpdanie kiladziesiąc mln zł z ugody. Pozdrawiam cierpliwych!
  • Re: Horyzont Autor: ~maro66 [94.40.27.*]
    Ja już nie pamiętam od kiedy tu jestem. Miałem równy 1000000, teraz zostało 841563 i duża strata. Będę tu do ...................no właśnie sam nie wiem, może do przejścia na rynek główny, wtedy sprzedam połowę.........................POzdrawiam
  • Re: Horyzont Autor: oilman [83.21.127.*]
    A ja dopiero bede kupowal:) Tylko nie wiem czy juz zaczac, czy jeszcze poczekac:)
[x]
LUG -2,20% 3,56 2025-09-23 16:48:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.