• Kilka pytan Autor: arty3223 [94.192.225.*]
    Mam kilka pytanek na ktore szukam odpowiedzi a skoro juz taka dyskusja rozgorzala moze sie podzielicie wasza wiedza:

1) Czy w ktorymkolwiek mailu w ciagu ostatniego roku ktos dostal odpowiedz na pytanie kiedy ewentualnie odpuszcza zwirownie? A jesli nie to gdzie waszym zdaniem jest granica oplacalnosci. W koncu juz to sie ciagnie i troszke kasy na sama administracje juz poszlo?
    2) Ponoc sa jakies pomysly co zrobic z niewykorzystana kasa na kredyt jesli temat by upadl, ale nie wiem jakie? Czy ktos dostal odpowiedz pod jaka dzialalnosc ma niby isc ta kasa ktora pozostanie niewykorzystana?
    3)Co realistycznie moglby zrobic prezes zeby obronic nieco kurs. Nie mowie tutaj o jakims podbijaniu, ale zeby nizej niz 4gr juz nie szlo. To juz raz bylo dno spolki i sie odbilo,wiec moze i tym razem tak bedzie.

• Re: Kilka pytan Autor: ~bolek [95.51.7.*]
    ja na miejscu prezesa zwołałbym NWZA uchwalił skup akcji do umorzenia, pieniędzmi spółki trzej główni wyczyszczą sobie drobny akcjonariat
  • Re: Kilka pytan Autor: ~somic [83.5.182.*]
    Dnia 2012-07-09 o godz. 11:01 ~bolek napisał(a):
    > ja na miejscu prezesa zwołałbym NWZA uchwalił skup akcji do
    > umorzenia, pieniędzmi spółki trzej główni wyczyszczą sobie
    > drobny akcjonariat

hm a może lepiej dewidenda po 2-3 gr i Mirek z Lechem skasowali by trochę grosza miedzy 1.2- 1,5 mln zł To chyba trochę grosza też by dla nich było co myślisz o tym Bolek

a po co pytać Invest jak oni się nami nie interesują ?? gdzie byli do tej pory !!!
  • Re: Kilka pytan Autor: ~maniek [91.192.88.*]
    Też mnie zastanawia ile jeszcze chcą to ciągnąc i blokowac kasę.
  • Re: Kilka pytan Autor: ~xxx [91.208.93.*]
    to by faktycznie pokazało że nie zalezy im na akcjonariacie jeśli chca im odebrać tylko akcej po tej cenie! lepiej gdyby była wypłącona dywidenda 2 gr na akcje to wszyscy byli by zadowoleni!!!
  • Re: Kilka pytan Autor: arty3223 [217.18.23.*]
    Na pytania o dywidendzie prezio tez nie odpowiada, no chyba ze tylko mi, wiec nie sadze zeby cos z tego bylo.

Tak jak w drugim watku mysle ze wlasciciel chce dokupic akcje za jakas czesc kasy jak tranzakcje dojdzie do skutku (chyba sam LR) o tym pisal i teraz jest w szachu, bo wlascicielow na reke zeby kurs lecial na leb. Komus musi zalezec inaczej LR by cos zrobil. Na wiekszosci maili odpowiada, wiec wydaje sie wszystko spoko, ale z jakiegos powodu pewnych rzeczy nie chce dopilnowac, choc moze. Sam pisales ze Ci mowili ze LR jest OK.

Zastanawiam sie czy oni juz tak mocno kursowi przez to nie zaszkodzili ze potem i tak nikt tego nie wezmie poza spekula.
    no i dlatego jestem w szoku, zanim wszełem w spółkę sprawdziłem prezesa i mnóstwo osób miało bardzo dobre zdanie o nim, szczególnie ważne były dla mnie wypowiedziane słowa przez pewnego gościa z Warszawy. Tak czy inaczej dziwi mnie to zwodzenie. Skup ok ale lepsza dywidenda da nam to zastrzyk gotówki a i akcje zostana :) Prezesie przemyśl temat!
  • Re: Kilka pytan Autor: ~sell [195.178.34.*]
    A jednak ktoś wciągnął wczoraj po 4 to co stało, hmm
  • Re: Kilka pytan Autor: ~jah... [81.219.105.*]
    w końcu to dobra cena...
  • Re: Kilka pytan Autor: ~Frog711 [79.185.33.*]
    Jeżeli to się kisi od roku przy dobrej kondycji spółki, a na dodatek animatorzy pięknie nas wyleszczają co widać (są cierpliwi), to znaczy, że jest coś na rzeczy.

Gdyby chcieli nas poubierać, papiery latałyby po > 15gr i to regularnie z -50% spadkami.

Poczekajmy.........
  • Re: Kilka pytan Autor: ~pytanko [195.178.34.*]
    Dnia 2012-07-11 o godz. 10:13 ~Frog711 napisał(a):
    > Jeżeli to się kisi od roku przy dobrej kondycji spółki, a
    > na dodatek animatorzy pięknie nas wyleszczają co widać (są
    > cierpliwi), to znaczy, że jest coś na rzeczy.

Gdyby
    > chcieli nas poubierać, papiery latałyby po > 15gr i
    > to regularnie z -50% spadkami.

Poczekajmy.........

Coś jest na pewno na rzeczy,tu ktoś delikatnie miesza żeby wydobyć papierek od tych co są tu od dawna,jak to zauważono wcześniej to nie żadna ewakuacja czy wywalanie.
    Obstawiam że 5gr zniknie przy odpowiedniej ilość :)
    Ale wiadomo bez narzekania nie zachęcą do wywalania :)
    dajcie spokój jest tragicznie kto to weźmie ;)
    Dnia 2012-07-11 o godz. 11:24 ~xxx napisał(a):
    > dajcie spokój jest tragicznie kto to weźmie ;)

To ma wyglądać tragicznie ,weźmie, weźmie ,przeczucia mnie nie mylą :)
  • Re: Kilka pytan Autor: ~sell [195.178.34.*]
    A te 1,5mln to wystawiła teraz wróżka ...sami to wystawiliście :)
    więcej kolego więcej ;)
    Pare nowych informacji mi sie udalo dowiedziec od 'znajomych', coz licze ze slowa XXX sie potwierdza ze prezes jest ok. Wydaje sie ze to raczej sprawa od wlasciciela zalezy teraz ( no i RDOS, a prezes nie ma wplywu, wiec bym mu odpuscil.

Patrzac na wariant awaryjny o ktorym pisal Bolek ze skupem akcji, przyznam ze nawet bardziej mi sie podoba niz to zeby ta zwirownia wypalila.
    widzę ze stara gwardia na miejscu ;)
    tu nigdy nie wiadomo kiedy wystrzeli bezpowrotnie :) albo i nie :(
    A czemu myslisz ze kurs jeszcze za nisko na skup, w koncu dotknal dna. Pytanie tez ile by zebrali w razie czego.
    za wysoko co by skubnać co nieco ;) ale jak widze sam nie jestem
    Dnia 2012-07-11 o godz. 11:53 ~sell napisał(a):
    > A te 1,5mln to wystawiła teraz wróżka ...sami to
    > wystawiliście :)

Wystawili po 5 bo widełki były wtedy na 4,niech teraz wyłożą jak widły są na 6 i zostawią :)
  • Re: Kilka pytan Autor: ~Piotrek [194.28.248.*]
    Nareszcie coś się ruszyło:
    http://www.wrotamalopolski.pl/NR/rdonlyres/12E0D93A-1460-450E-B897-DC047B5F1546/995243/obwieszczenie.pdf
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 10:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.