Tyle razy zadajesz to durne pytanie a i tak każdy ma cie w d.... , gratuluje trzymania papiera, który od marca stoi w miejscu, zobacz ile w tym czasie można było zarobić na Skotanie, ale czy ty to zrozumiesz....
Dnia 2012-07-06 o godz. 14:25 ~v4 napisał(a):
> Tyle razy zadajesz to durne pytanie a i tak każdy ma cie w
> d.... , gratuluje trzymania papiera, który od marca stoi w
> miejscu, zobacz ile w tym czasie można było zarobić na
> Skotanie, ale czy ty to zrozumiesz....
przecie bolo to jakies dziecko... co jedyne ma to papierki z lizaków:D a w sezonie z lodów haha
hmm, Romek królem promocji no coś ty monia buahahahah,
toż to Romek Ryszardowi do pięt nie dorasta.
Skotan przy tej liczbie akcji był po ok. 70 zeta - zapomniałaś(eś) o pp robaczku :)
Dnia 2012-07-06 o godz. 16:39 ~siekiera napisał(a):
> już myślałem że skotan przez dwa miechy tylko
> będzie wzrastał bez korekty .tak po 5 % dziennie
> . no i ch..j obudziłem się
Witaj :) kto Cię wyrwał z jakże pięknego snu :) może uda Ci się jeszcze na chwilkę przysnąć (tak na dwa miesiące) , a pobudka będzie miłym rozczarowaniem na które większość z nas czeka he he :)
W trendzie wzrostowym tworzy się wysoka biała świeca. Po wysokiej świecy pojawia się grupa świec o niskich korpusach, które wskazują na występowanie pewnego oporu w dotychczasowym trendzie. Świece te są generalnie koloru czarnego, lecz, co najważniejsze,
wszystkie ich korpusy znajdują się w zakresie zmian kursów pierwszej wysokiej białej świecy, zasięg zmian kursów obejmujet akże cienie. Otwarcie ostatniej świecy (zazwyczaj piątej z kolei) następuje powyżej poziomuz amknięcia poprzedniego dnia korekty,a jej zamknięcie ma miejsce na nowym, maksymalnym poziomie.
a tak wogóle to warto poczytac i pouczyc sie. http://www.ingsecurities.pl/servlet/pl.contium.ingsecurities.extranet.DownloadServlet?filename=/upload_module/files/GieldoweABC/Swiece_kontynuacji.pdf
i zapraszam do nastepnej analizy. Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy i zyczę wysokich lotów SKOTANA -bo tak to wygląda.
Pieknie, wszystko teoretycznie gra, to powinno wiedziec co najmniej 90% ludzi ktorzy tu sie bawia (10 % leci w ciemno)
Z 90% zapewne ok 30% stosuje sie do tego, jesli w ogole:0
Ja tylko na AT jade
narazie calkiem calkiem daje rade, choc przyznam, ze pare razy polecialem za burte ale znowu jestem.
Takie to emocje.
Doanalizy siwec lubie dodac FIBO jakies i pieknie moze sie ulozyc.
Niestety troche wskazniki jeszcze parza, ale to moja ocena, bo na goracym RSI mozna poleciec jeszcze paredziesiat procent.
Niemniej dlaporzadku, bo on musi byc powinni liznac miedzy 38 a 50 FIBO i w gore.